Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim oğlum yaklaşık bir buçuk yaşında ismine tepki vermeye başladı şuan iki buçuk yaşında daha yeni ismini biliyor ve söylemeye çalışıyor, daha küçük bence biraz zaman tanı o şuan herşeyi çevreyi keşfetme dönemin de , inan yavaş yavaş büyüyüp daha çok alışıyorlar bize zamanla yani , oğlum büyüdükçe bana daha çok ihtiyaç duyuyor ve daha çok alıştı
Canım bebeklikten beri adi ile hitap ettin mi ? Benimki 5 aylık adını söyleyince dönüp bakıyor genel de çoğunlukla bazı çocuklar tam da dediğin gibi oluyor cnm
Canım bebeklikten beri adi ile hitap ettin mi ? Benimki 5 aylık adını söyleyince dönüp bakıyor genel de çoğunlukla bazı çocuklar tam da dediğin gibi oluyor cnm
Benim oğlum yaklaşık bir buçuk yaşında ismine tepki vermeye başladı şuan iki buçuk yaşında daha yeni ismini biliyor ve söylemeye çalışıyor, daha küçük bence biraz zaman tanı o şuan herşeyi çevreyi keşfetme dönemin de , inan yavaş yavaş büyüyüp daha çok alışıyorlar bize zamanla yani , oğlum büyüdükçe bana daha çok ihtiyaç duyuyor ve daha çok alıştı
Benim oğlum 17 aylık işine geline bir kere kayra dememize bakqr işine gelmeyince isterswn20 kez çağır asla bakmaz ama komutlara uyar gel git getir otur ye yeme bekle gibi
Emin ol şimdiki çocukların geleni öyle canım çünkü dışarıya daha duyarlilar benim kızımda bazen beni hiç takmıyor açıkçası oyun oynarken feln hiç umrunda olmuyorum ama emcegi zaman anne meme diye 4 dönüyor yanımda