Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Sağol canım benim ya tesekkur ederim güzel dualarınız için inslh rabbimde size kalbinizdekileri verir
Sağol canım benim ya tesekkur ederim güzel dualarınız için inslh rabbimde size kalbinizdekileri verir
Canım benim kıyamam aynı acıları tatmisiz bende aynı şükür ediyorum canım her halimize şükür teşekkür ederim dualarım için rabbim sanada versin gonlundekini
Canım benim kıyamam aynı acıları tatmisiz bende aynı şükür ediyorum canım her halimize şükür teşekkür ederim dualarım için rabbim sanada versin gonlundekini
Amin canım sağol aynen sabır ediyorum sabrın sonu selamet artık
Canım öncelikle rabbim sabır versin hemen hemen aynı şeyler yasamiz çok üzüldüm gerçekten dediğin gibi evlat acısı çok zor bide senin üzerine bu kadra sorun yasaman boşanma falan daha zor rabbim gonlundekini versin canım çok üzüldüm ama hep dimdik ol sen tek başına da cocuklarina bakabilirsin inslh
Canım öncelikle rabbim sabır versin hemen hemen aynı şeyler yasamiz çok üzüldüm gerçekten dediğin gibi evlat acısı çok zor bide senin üzerine bu kadra sorun yasaman boşanma falan daha zor rabbim gonlundekini versin canım çok üzüldüm ama hep dimdik ol sen tek başına da cocuklarina bakabilirsin inslh
Amin canım çok sağol aynen çok kötü bir acı Allah düşmanıma bile vermesin
Çok geçmiş olsun arkadaşların dediyine katılıyorum bikez iki kez öyle oldu diye hep öyle olacak diye bişey yox inşallah hayırlısıyla sizde bebek sahibi olursunuz. benim 2 ci bebeyimin kalbi durduktan 2 ay sonra hamile kaldım çok şükür 9 ayımıza geçtik bile evet bazı sorunlarım oldu şu an hastanede doktor gözetimindeyim ama inşallah sağ salim kucağıma alıcam umudunu kaybetme Allah büyüktür