Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Kıdemli Anne" data-source="post: 155702"><p>Ben dogrulari yazdim 10 yil once esimin 70 milyar digin borcu+10 milyar ogrenim kredisi borcunu odedik bir allahin kulu yardim etmedi hatta sormadi bile,ne kavgalar ettik ne laflar saydim universite ogrencisiydim evlendigimde,parasizliktan borctan donem harclarimi babam oderdi ama ne oldu hepsi odendi bitti ben kendi cocuklarima ozellikle ogullarima boyle ana baba olmicam onlar bana nasil olunmamasi gerektigini ogrettiler sagolsunlar küs degilim kotude degilim sadece ben onlara elim onlar bana el,borcumuz coktu ama baktimki esim cok iyi bi adam inanki borcta gozume gorunmez oldu ailesinide umursamamaya basladim ilk baslarda cok uzerine gttim sahipsiz gibisin falan dedim esim cok agirbaslidir efendidir sakin bi sekilde bana dediki askim babam arkamda durmuyor yardimci olmuyorsa benim sucum gunahim ne verse yapsa ben almaz miyim yok mu derim dedi gozlerime bakti o an bana dank etti adam hakliydi.Simdi evimde var arabamda var cok sukur paramizda var kocan iyiyse birak giden 4 bilezik olsun evinde huzurun varsa gorme.bak benim kayinbabam ev yaptiriyordu paraya sıkışmısti esime laf vurdurup duruyordu para isteyemiyordu ama bekliyordu esimde ben kizarim diye veririm diyemiyordu kayinbabaya dedimki ben size 5 tane tam altin veririm evi kiraya verince odersiniz hemen atladi sagol kizim dedi sonra esim tek kaldigimkzda bana dediki neden yaptin bunu babam bize hicbisey yapmadi dedi senin icin dedim esim o kadar iyiydiki sirf onun hatrina verdim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kıdemli Anne, post: 155702"] Ben dogrulari yazdim 10 yil once esimin 70 milyar digin borcu+10 milyar ogrenim kredisi borcunu odedik bir allahin kulu yardim etmedi hatta sormadi bile,ne kavgalar ettik ne laflar saydim universite ogrencisiydim evlendigimde,parasizliktan borctan donem harclarimi babam oderdi ama ne oldu hepsi odendi bitti ben kendi cocuklarima ozellikle ogullarima boyle ana baba olmicam onlar bana nasil olunmamasi gerektigini ogrettiler sagolsunlar küs degilim kotude degilim sadece ben onlara elim onlar bana el,borcumuz coktu ama baktimki esim cok iyi bi adam inanki borcta gozume gorunmez oldu ailesinide umursamamaya basladim ilk baslarda cok uzerine gttim sahipsiz gibisin falan dedim esim cok agirbaslidir efendidir sakin bi sekilde bana dediki askim babam arkamda durmuyor yardimci olmuyorsa benim sucum gunahim ne verse yapsa ben almaz miyim yok mu derim dedi gozlerime bakti o an bana dank etti adam hakliydi.Simdi evimde var arabamda var cok sukur paramizda var kocan iyiyse birak giden 4 bilezik olsun evinde huzurun varsa gorme.bak benim kayinbabam ev yaptiriyordu paraya sıkışmısti esime laf vurdurup duruyordu para isteyemiyordu ama bekliyordu esimde ben kizarim diye veririm diyemiyordu kayinbabaya dedimki ben size 5 tane tam altin veririm evi kiraya verince odersiniz hemen atladi sagol kizim dedi sonra esim tek kaldigimkzda bana dediki neden yaptin bunu babam bize hicbisey yapmadi dedi senin icin dedim esim o kadar iyiydiki sirf onun hatrina verdim [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
....