33 haftalık hamileyim doğum çantasını hazırlamaya başlayayım mi sizce
E Emineevis Kayıtlı Üye Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 47 5 Şubat 2021 #1 33 haftalık hamileyim doğum çantasını hazırlamaya başlayayım mi sizce
2 melek annesiyim Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 783 5 Şubat 2021 #2 Emineevis' Alıntı: 33 haftalık hamileyim doğum çantasını hazırlamaya başlayayım mi sizce Genişletmek için tıkla ... Bence başlayın ne olmaz doğumun ne zaman başlayacağını bilemezsiniz hazırda beklesin
Emineevis' Alıntı: 33 haftalık hamileyim doğum çantasını hazırlamaya başlayayım mi sizce Genişletmek için tıkla ... Bence başlayın ne olmaz doğumun ne zaman başlayacağını bilemezsiniz hazırda beklesin
B Betül (❤Eda&Ela❤) Kayıtlı Üye Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 734 Konum Isveç 5 Şubat 2021 #4 Bencede basla bende 36 ya girdim 3 4 haftadir hazırladım duruyor bir kenarda bir de hazırda olunca rahat ediyor insan aklina geldikçe lazim şeyler koyuyorsun
Bencede basla bende 36 ya girdim 3 4 haftadir hazırladım duruyor bir kenarda bir de hazırda olunca rahat ediyor insan aklina geldikçe lazim şeyler koyuyorsun
E Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,830 6 Şubat 2021 #5 Emineevis' Alıntı: 33 haftalık hamileyim doğum çantasını hazırlamaya başlayayım mi sizce Genişletmek için tıkla ... Hazırla cnm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 6 Şubat 2021 Bnde Nisan ayında doğum yapcm
Emineevis' Alıntı: 33 haftalık hamileyim doğum çantasını hazırlamaya başlayayım mi sizce Genişletmek için tıkla ... Hazırla cnm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 6 Şubat 2021 Bnde Nisan ayında doğum yapcm