S Sultan28 Kayıtlı Üye Katılım 26 Ekim 2024 Mesajlar 3 26 Ekim 2024 #1 Kızlar 25 haftalık hamileyim karnım akşamları oluyor sürekli pıt pıt atıyor normal mi iki gündür böyleyim norma mi? Kızlar
Kızlar 25 haftalık hamileyim karnım akşamları oluyor sürekli pıt pıt atıyor normal mi iki gündür böyleyim norma mi? Kızlar
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 3,040 26 Ekim 2024 #2 Sultan28' Alıntı: Kızlar 25 haftalık hamileyim karnım akşamları oluyor sürekli pıt pıt atıyor normal mi iki gündür böyleyim norma mi? Kızlar Genişletmek için tıkla ... Artık hissetmeye başlarsın cnm normal m Oyla 0 Downvote
Sultan28' Alıntı: Kızlar 25 haftalık hamileyim karnım akşamları oluyor sürekli pıt pıt atıyor normal mi iki gündür böyleyim norma mi? Kızlar Genişletmek için tıkla ... Artık hissetmeye başlarsın cnm normal m
S Sultan28 Kayıtlı Üye Katılım 26 Ekim 2024 Mesajlar 3 26 Ekim 2024 #3 Rukiye27' Alıntı: Artık hissetmeye başlarsın cnm normal m Genişletmek için tıkla ... İçim rahatladı canım çok sagol ilk gebelik panik oluyorum Oyla 0 Downvote
Rukiye27' Alıntı: Artık hissetmeye başlarsın cnm normal m Genişletmek için tıkla ... İçim rahatladı canım çok sagol ilk gebelik panik oluyorum
T Tubiss00 Kayıtlı Üye Katılım 28 Eylül 2024 Mesajlar 142 26 Ekim 2024 #4 Bende 21 haftalık hamileyim çok acemiyim doktor hissedersin diyor benimde sanki hafif hafif çekme olurmuş gibi hareket hissediyorum galiba tekme onlar Oyla 0 Downvote
Bende 21 haftalık hamileyim çok acemiyim doktor hissedersin diyor benimde sanki hafif hafif çekme olurmuş gibi hareket hissediyorum galiba tekme onlar
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 3,040 26 Ekim 2024 #5 Sultan28' Alıntı: İçim rahatladı canım çok sagol ilk gebelik panik oluyorum Genişletmek için tıkla ... Yok cnm panik olma artık bebek büyüyor annesi Oyla 0 Downvote
Sultan28' Alıntı: İçim rahatladı canım çok sagol ilk gebelik panik oluyorum Genişletmek için tıkla ... Yok cnm panik olma artık bebek büyüyor annesi
S Sultan28 Kayıtlı Üye Katılım 26 Ekim 2024 Mesajlar 3 27 Ekim 2024 #6 Tubiss00' Alıntı: Bende 21 haftalık hamileyim çok acemiyim doktor hissedersin diyor benimde sanki hafif hafif çekme olurmuş gibi hareket hissediyorum galiba tekme onlar Genişletmek için tıkla ... İlk bende öyle oldum 20. Haftada gittim bu haftadan sonra hissedersin dedi doktorum dediği oldu çok şükür işte fazla pıt pıt atınca ne oluyor içeride deyip duruyoruz hıçkırık diyende oldu. Oyla 0 Downvote
Tubiss00' Alıntı: Bende 21 haftalık hamileyim çok acemiyim doktor hissedersin diyor benimde sanki hafif hafif çekme olurmuş gibi hareket hissediyorum galiba tekme onlar Genişletmek için tıkla ... İlk bende öyle oldum 20. Haftada gittim bu haftadan sonra hissedersin dedi doktorum dediği oldu çok şükür işte fazla pıt pıt atınca ne oluyor içeride deyip duruyoruz hıçkırık diyende oldu.
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 2 Kasım 2024 #7 Sultan28' Alıntı: Kızlar 25 haftalık hamileyim karnım akşamları oluyor sürekli pıt pıt atıyor normal mi iki gündür böyleyim norma mi? Kızlar Genişletmek için tıkla ... Normal cnm ben 16 hafatalikken hisettim Oyla 0 Downvote
Sultan28' Alıntı: Kızlar 25 haftalık hamileyim karnım akşamları oluyor sürekli pıt pıt atıyor normal mi iki gündür böyleyim norma mi? Kızlar Genişletmek için tıkla ... Normal cnm ben 16 hafatalikken hisettim