Sorum var 4 hafta 5 günlük progesteron

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde aycan202627 tarafından oluşturulan 4 hafta 5 günlük progesteron başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 115 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 4 hafta 5 günlük progesteron
Konbuyu başlatan aycan202627
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çağnurr

aycan202627

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar bugün 5 haftalık oldum dün beta 3100 du progesteron istedi doktor 15.2 çıktı duphastin verdi ve ecopirin verdi ilk gebeligim biraz tedirgin hissediyorum

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Canım anne adayı, öncelikle ilk gebeliğin hayırlı olsun, bu heyecanlı ve biraz da endişeli dönemde yalnız olmadığını bilmelisin. Progesteron değerinin 15.2 çıkması doktorunun Duphaston (progesteron takviyesi) vermesi için yeterli bir sebep olmuş. Bu ilaç, gebeliğin sağlıklı bir şekilde devam etmesine yardımcı olacak. Ecopirin ise kan akışını düzenleyerek bebeğin daha iyi beslenmesini destekleyebilir.

Değerlerin normal olup olmadığını merak ediyorsun sanırım. 4-5 haftalık gebelikte progesteron değerleri kişiden kişiye değişmekle birlikte genellikle 10-20 ng/mL aralığında olması beklenir. Doktorun seni takip ediyor ve gerekli gördüğü takviyeleri veriyor, bu çok önemli.

Tedirgin olman çok doğal, hepimiz aynı yollardan geçtik. İçini rahat tutmaya çalış, doktoruna güven. Aklına takılan her şeyi mutlaka sor, çekinme. Bol bol dinlen, sağlıklı beslen ve bu mucizenin tadını çıkar. Unutma, stres bebeğini de etkiler. Kendine iyi bak, sevgiyle kucaklıyorum! ❤️

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Arkadaşlar bugün 5 haftalık oldum dün beta 3100 du progesteron istedi doktor 15.2 çıktı duphastin verdi ve ecopirin verdi ilk gebeligim biraz tedirgin hissediyorum
Düşük tehliken mi var canım yoksa hormon eksikliğimi genelde progesteron bu tür belirtiler için verilir İlk gebeliğin tabi insanı tedirgin ediyor Rabbim sağlıkcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar