Hanimlar arkadasimin ultrason resmine tahminde bulunun cok merak ediyor
T Tgba Guest Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 167 24 Şubat 2021 #1 Hanimlar arkadasimin ultrason resmine tahminde bulunun cok merak ediyor Moderatör tarafında düzenlendi: 24 Şubat 2021
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,375 Konum Van 24 Şubat 2021 #2 Erkek gibi geldi bana canm
E Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,830 24 Şubat 2021 #3 Çok küçük daha cnm cinsiyetini tahmin etmek için
T Tgba Guest Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 167 24 Şubat 2021 #4 Elif kpln' Alıntı: Çok küçük daha cnm cinsiyetini tahmin etmek için Genişletmek için tıkla ... Bende ayni seyi soyledim aslinda ne bilim yapisindan filan tahminde bulunanlar var diyince kirmak istemedim ekledim ilk cocugu oldugu icin merak ediyor
Elif kpln' Alıntı: Çok küçük daha cnm cinsiyetini tahmin etmek için Genişletmek için tıkla ... Bende ayni seyi soyledim aslinda ne bilim yapisindan filan tahminde bulunanlar var diyince kirmak istemedim ekledim ilk cocugu oldugu icin merak ediyor
H Hüda Kayıtlı Üye Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 13 24 Şubat 2021 #5 Hayırlısı olsun ınsallah ama bence kız. Tabı kızı oglanı onemlı degıl saglıkla gelsın ınsallah.
T Tgba Guest Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 167 24 Şubat 2021 #7 Hüda' Alıntı: Hayırlısı olsun ınsallah ama bence kız. Tabı kızı oglanı onemlı degıl saglıkla gelsın ınsallah. Genişletmek için tıkla ... Amin insallah sogolun. Aynen oyle herseyin basi saglik insan merak ediyo ister istemez Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Şubat 2021 Asmin❤Asaf(Hilal)' Alıntı: Keseden erkek gibi gozkyr Genişletmek için tıkla ... Bakalim benim kesemde oyle aslinda alakasi varmiki gerci bizim cinsiyette belli degil hemuz Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Şubat 2021 Asmin❤Asaf(Hilal)' Alıntı: Keseden erkek gibi gozkyr Genişletmek için tıkla ... Bakalim benim kesemde oyle aslinda alakasi varmiki gerci bizim cinsiyette belli degil hemuz Asmin❤Asaf(Hilal)' Alıntı: Keseden erkek gibi gozkyr Genişletmek için tıkla ... Buraya yukliycektimde olmuyor yine eski paylasimim vardi oraya bakabilirseniz Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Şubat 2021 Asmin❤Asaf(Hilal)' Alıntı: Keseden erkek gibi gozkyr Genişletmek için tıkla ... Bakalim benim kesemde oyle aslinda alakasi varmiki gerci bizim cinsiyette belli degil hemuz Asmin❤Asaf(Hilal)' Alıntı: Keseden erkek gibi gozkyr Genişletmek için tıkla ... Buraya yukliycektimde olmuyor yine eski paylasimim vardi oraya bakabilirseniz
Hüda' Alıntı: Hayırlısı olsun ınsallah ama bence kız. Tabı kızı oglanı onemlı degıl saglıkla gelsın ınsallah. Genişletmek için tıkla ... Amin insallah sogolun. Aynen oyle herseyin basi saglik insan merak ediyo ister istemez Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Şubat 2021 Asmin❤Asaf(Hilal)' Alıntı: Keseden erkek gibi gozkyr Genişletmek için tıkla ... Bakalim benim kesemde oyle aslinda alakasi varmiki gerci bizim cinsiyette belli degil hemuz Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Şubat 2021 Asmin❤Asaf(Hilal)' Alıntı: Keseden erkek gibi gozkyr Genişletmek için tıkla ... Bakalim benim kesemde oyle aslinda alakasi varmiki gerci bizim cinsiyette belli degil hemuz Asmin❤Asaf(Hilal)' Alıntı: Keseden erkek gibi gozkyr Genişletmek için tıkla ... Buraya yukliycektimde olmuyor yine eski paylasimim vardi oraya bakabilirseniz Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Şubat 2021 Asmin❤Asaf(Hilal)' Alıntı: Keseden erkek gibi gozkyr Genişletmek için tıkla ... Bakalim benim kesemde oyle aslinda alakasi varmiki gerci bizim cinsiyette belli degil hemuz Asmin❤Asaf(Hilal)' Alıntı: Keseden erkek gibi gozkyr Genişletmek için tıkla ... Buraya yukliycektimde olmuyor yine eski paylasimim vardi oraya bakabilirseniz
A Asmin❤Asaf 🧕 Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 886 24 Şubat 2021 #8 Genelde yuvarlak kese kız fasulye erkek diyolar
T Tgba Guest Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 167 24 Şubat 2021 #9 Asmin❤Asaf(Hilal)' Alıntı: Genelde yuvarlak kese kız fasulye erkek diyolar Genişletmek için tıkla ... Hepimizin hakkinda hayirlisi ins canim bakalim
Asmin❤Asaf(Hilal)' Alıntı: Genelde yuvarlak kese kız fasulye erkek diyolar Genişletmek için tıkla ... Hepimizin hakkinda hayirlisi ins canim bakalim