Konuya cevap cer

Sakin oyle bir hata yapma canım herkes verdik birsey olmadı siz nasil buyudunuz biz herseyi verirdik diyorlar ama eskıyle sımdıkı arasından bir suru hormon katkı maddeler var ayrıca bizim yedıgımız yemekleri vitamin degerını dusurup daha saglıksız hale getiriyoruz bebekler anne sutu gibi mucizevi bir gıdadan sonra bizim yediklerimizı yerse onlara çok buyuk kotuluk yapmıs oluruz haslama yontemı ile vitamin mineraller kaybolmuyor ve bebek daha Saglıklı beslenmiş oluyor 6 aylık olunca yogurt vermeye basla 3 gun sadece yogurt ver 1 gun 1 tatlı kasıgı verdıysen 2 gun 1  yemek kasıgı 3 gun 2 dolu yemek kasıgı ver sonra sebze puresıne gec patates havuc tencereye koy hasla sonra catalla ez sonra elma armut yap sonra patates havuc bal kabağı yap sonra bezelyeli yap sonra kabaklı sonra pırasa kapya biber ne istersen cesıtlendır sonra sehrıye kat ıcıne sonra irmik pirincli yogurt corbası sonra yumurta peynir zeytin muz lu kahvaltı yiyecek pankekler bir suru seyı var canim acele etmeden bebegıni tanıya tanıya ver herseyi zaten 10 11 aylık olunca artık yemekler yapmaya baslayacaksın

[automerge]1643120197[/automerge]

Bende buyuttum canım cok sukur en dogru sekılde kızımın alerjisi olmasına ragmen gelısımi cok ıyıdı cok erken atlattı suan herseyi yiyor ben verme taraftarı degılım ben dogru olanı yazarım sen bıldıgını okursun tercih senin