Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adet düzenine göre değişir canım gecikmelerin yada düzensizliğin oluyorsa yumurtlama döneminde de sapmalar oluyor bende geç döllenme olmuştu kiminde erken de olabiliyor adetten sonra düzenli takibini yap gecikme yaşarsan da herhangi bir ilaç söktürücü kullanmamaya özen göster
Uygun canım bende adet bittikten 1 gün sonra hamile kaldım düzenli şekilde ilişkiye gir yumurtlama gününude takip stres yapma oda engelliyor çünkü bende yumurtlama zamanını takip ediyordum her ay acaba neden kalamadım diye düşünüp duruyordum sonra takip etmeyi bıraktım o ay hamile kaldım stresten olabildiğince uzak dur ve daha yeni evlisin sıkıntı yapma yani
Uygun canım bende adet bittikten 1 gün sonra hamile kaldım düzenli şekilde ilişkiye gir yumurtlama gününude takip stres yapma oda engelliyor çünkü bende yumurtlama zamanını takip ediyordum her ay acaba neden kalamadım diye düşünüp duruyordum sonra takip etmeyi bıraktım o ay hamile kaldım stresten olabildiğince uzak dur ve daha yeni evlisin sıkıntı yapma yani