Anne Kalbinde üfürüm

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Saniye tarafından oluşturulan Anne Kalbinde üfürüm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,781 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Anne Kalbinde üfürüm
Konbuyu başlatan Saniye
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bir can üç kalp 💙💙💙

Saniye

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba hanımlar bugün aile hekimine ilaç yazdırmaya gittim genel bir kontrol yaptı kalp atislarim aşırı hızlı çıktı muane etti üfürüm sesi duyduğunu söyledi acil kardiyoloji görsün dedi sabah gitcem doktora da acaba aranızda böyle bir surumla karşılaşaniniz varmı bebeğe etkisi nedir gözüme uyku girmedi

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Merhaba hanımlar bugün aile hekimine ilaç yazdırmaya gittim genel bir kontrol yaptı kalp atislarim aşırı hızlı çıktı muane etti üfürüm sesi duyduğunu söyledi acil kardiyoloji görsün dedi sabah gitcem doktora da acaba aranızda böyle bir surumla karşılaşaniniz varmı bebeğe etkisi nedir gözüme uyku girmedi
Korkulacak bişey yok canım acil bı durum değil ama sen yine de kardiyoloji ye görün için rahat etsin toplumun %60 ında var farkında değil. Kaçıncı haftadasin bilmiyorum ama gebelikte doktorun önerdiği şekilde kontrole gidersin. Stres yapma bebişin de etkilenir annesi 🥰

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Benimde carpintim var kontrol altindayim

Saniye

Kayıtlı Üye
rank
Korkulacak bişey yok canım acil bı durum değil ama sen yine de kardiyoloji ye görün için rahat etsin toplumun %60 ında var farkında değil. Kaçıncı haftadasin bilmiyorum ama gebelikte doktorun önerdiği şekilde kontrole gidersin. Stres yapma bebişin de etkilenir annesi 🥰
23+4 günlük bebişim açıkçası bugün çok korktum kendimi geçtim ona bişey olmasinda

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Benimde carpintim var kontrol altindayim
Çarpıntı kardiyoloji açısından tani alamamişsanız genelde demir eksikliğinden kaynaklanıyor kan değeri normale döndüğünde azalıyor yada tamamen geçiyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

23+4 günlük bebişim açıkçası bugün çok korktum kendimi geçtim ona bişey olmasinda
Rabbim saklasın gözlesin canım Allah in izniyle bişey olmaz merak etme

Saniye

Kayıtlı Üye
rank
Çarpıntı kardiyoloji açısından tani alamamişsanız genelde demir eksikliğinden kaynaklanıyor kan değeri normale döndüğünde azalıyor yada tamamen geçiyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Rabbim saklasın gözlesin canım Allah in izniyle bişey olmaz merak etme
Amin cümlemizin yavrularını

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Kac yaşındasınız üfürüm sonradan oluyor mu bilmiyorum benim çocukken vardı doğuştan hıc kilo alamazdım dr 5 sınıftan çıkana kadar annem götürdü kendiliğinden kapandı dr gidince tekrar yazarsanız buraya merak ettim sonra tekrarlama yada ileriki yaşlarda oluyor mu

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Benimde ritim bozukluğu var bide spazm geçirmiştim bu yüzden bende kontrol altındayım bir sıkıntı çıkmaz inşallah canim endise etme bebege bir zarari olmaz kalp daha cok kan pompalar hamilelik te bu yüzden bazen ufurum gibi sesler duyulabilir ritim bozukluğu çarpıntı yasanabilir kontrol ettirmen daha iyi gecmis olsun

Saniye

Kayıtlı Üye
rank
Kac yaşındasınız üfürüm sonradan oluyor mu bilmiyorum benim çocukken vardı doğuştan hıc kilo alamazdım dr 5 sınıftan çıkana kadar annem götürdü kendiliğinden kapandı dr gidince tekrar yazarsanız buraya merak ettim sonra tekrarlama yada ileriki yaşlarda oluyor mu
Merhaba. 31 yaşındayım küçükken yoktu yeni çıktı küçükken çok kontrol oldum kalpten profesör bile baktı böyle bişey yoktu bende anlamadim

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Geçmiş olsun canım demir eksikliği olabilir

Tüm sayfalar yüklendi.