Canım arkadaşlarım lütfen dua edin bana bebeğimede 🥺
B Birbebekanne2134 Kayıtlı Üye Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 318 22 Ocak 2023 #1 Canım arkadaşlarım lütfen dua edin bana bebeğimede
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,082 22 Ocak 2023 #2 Birbebekanne2134' Alıntı: Canım arkadaşlarım lütfen dua edin bana bebeğimede Genişletmek için tıkla ... Noldum canım??
Birbebekanne2134' Alıntı: Canım arkadaşlarım lütfen dua edin bana bebeğimede Genişletmek için tıkla ... Noldum canım??
B Birbebekanne2134 Kayıtlı Üye Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 318 22 Ocak 2023 #3 Hülya❤️' Alıntı: Noldum canım?? Genişletmek için tıkla ... Bebeğime bişey olmasın Allah korusun da bide bana takıntı hastalığıma
Hülya❤️' Alıntı: Noldum canım?? Genişletmek için tıkla ... Bebeğime bişey olmasın Allah korusun da bide bana takıntı hastalığıma
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,082 22 Ocak 2023 #4 Birbebekanne2134' Alıntı: Bebeğime bişey olmasın Allah korusun da bide bana takıntı hastalığıma Genişletmek için tıkla ... Canım neden böyle düşünüyorsun bende de var ama kötüye yorma herseyi Allah'ın izniyle birşey olmayacak inşallah
Birbebekanne2134' Alıntı: Bebeğime bişey olmasın Allah korusun da bide bana takıntı hastalığıma Genişletmek için tıkla ... Canım neden böyle düşünüyorsun bende de var ama kötüye yorma herseyi Allah'ın izniyle birşey olmayacak inşallah
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,866 Konum Kırklareli 22 Ocak 2023 #5 Birbebekanne2134' Alıntı: Canım arkadaşlarım lütfen dua edin bana bebeğimede Genişletmek için tıkla ... Yanlış anlama ama bu kadar ileri bir sıkıntı ise tedavi görmen lazım yani bir doktorun görmesi lazım fikrimce.
Birbebekanne2134' Alıntı: Canım arkadaşlarım lütfen dua edin bana bebeğimede Genişletmek için tıkla ... Yanlış anlama ama bu kadar ileri bir sıkıntı ise tedavi görmen lazım yani bir doktorun görmesi lazım fikrimce.
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,082 22 Ocak 2023 #6 Birbebekanne2134' Alıntı: Bebeğime bişey olmasın Allah korusun da bide bana takıntı hastalığıma Genişletmek için tıkla ... Canım neden böyle düşünüyorsun bende de var ama kötüye yorma herseyi Allah'ın izniyle birşey olmayacak insallah Kayra'nın Annesi Ayşenur💞' Alıntı: Yanlış anlama ama bu kadar ileri bir sıkıntı ise tedavi görmen lazım yani bir doktorun görmesi lazım fikrimce. Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum Ayşe haklı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 22 Ocak 2023 Birbebekanne2134' Alıntı: Canım arkadaşlarım lütfen dua edin bana bebeğimede Genişletmek için tıkla ... Kuzum bence destek alabilirsin bu kadar kotuysen Son düzenleme: 22 Ocak 2023
Birbebekanne2134' Alıntı: Bebeğime bişey olmasın Allah korusun da bide bana takıntı hastalığıma Genişletmek için tıkla ... Canım neden böyle düşünüyorsun bende de var ama kötüye yorma herseyi Allah'ın izniyle birşey olmayacak insallah Kayra'nın Annesi Ayşenur💞' Alıntı: Yanlış anlama ama bu kadar ileri bir sıkıntı ise tedavi görmen lazım yani bir doktorun görmesi lazım fikrimce. Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum Ayşe haklı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 22 Ocak 2023 Birbebekanne2134' Alıntı: Canım arkadaşlarım lütfen dua edin bana bebeğimede Genişletmek için tıkla ... Kuzum bence destek alabilirsin bu kadar kotuysen
B Birbebekanne2134 Kayıtlı Üye Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 318 22 Ocak 2023 #7 Hülya❤️' Alıntı: Canım neden böyle düşünüyorsun bende de var ama kötüye yorma herseyi Allah'ın izniyle birşey olmayacak inşallah Genişletmek için tıkla ... İnşAllah canım benim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 22 Ocak 2023 Kayra'nın Annesi Ayşenur💞' Alıntı: Yanlış anlama ama bu kadar ileri bir sıkıntı ise tedavi görmen lazım yani bir doktorun görmesi lazım fikrimce. Genişletmek için tıkla ... Canım zaten kulandım hamile kalmadan doktor 6 hafta tedavi görcen çocuk düşünme dedi ama ben düşük olunca cok istedim cocuk Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 22 Ocak 2023 Kayra'nın Annesi Ayşenur💞' Alıntı: Yanlış anlama ama bu kadar ileri bir sıkıntı ise tedavi görmen lazım yani bir doktorun görmesi lazım fikrimce. Genişletmek için tıkla ... Bide doktor parol verdi bana onu kullan dedi kullanıyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 22 Ocak 2023 Kayra'nın Annesi Ayşenur💞' Alıntı: Yanlış anlama ama bu kadar ileri bir sıkıntı ise tedavi görmen lazım yani bir doktorun görmesi lazım fikrimce. Genişletmek için tıkla ... Canım bende eşim kırklareli Bende buraya gelin geldim afyondan Son düzenleme: 22 Ocak 2023
Hülya❤️' Alıntı: Canım neden böyle düşünüyorsun bende de var ama kötüye yorma herseyi Allah'ın izniyle birşey olmayacak inşallah Genişletmek için tıkla ... İnşAllah canım benim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 22 Ocak 2023 Kayra'nın Annesi Ayşenur💞' Alıntı: Yanlış anlama ama bu kadar ileri bir sıkıntı ise tedavi görmen lazım yani bir doktorun görmesi lazım fikrimce. Genişletmek için tıkla ... Canım zaten kulandım hamile kalmadan doktor 6 hafta tedavi görcen çocuk düşünme dedi ama ben düşük olunca cok istedim cocuk Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 22 Ocak 2023 Kayra'nın Annesi Ayşenur💞' Alıntı: Yanlış anlama ama bu kadar ileri bir sıkıntı ise tedavi görmen lazım yani bir doktorun görmesi lazım fikrimce. Genişletmek için tıkla ... Bide doktor parol verdi bana onu kullan dedi kullanıyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 22 Ocak 2023 Kayra'nın Annesi Ayşenur💞' Alıntı: Yanlış anlama ama bu kadar ileri bir sıkıntı ise tedavi görmen lazım yani bir doktorun görmesi lazım fikrimce. Genişletmek için tıkla ... Canım bende eşim kırklareli Bende buraya gelin geldim afyondan
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 22 Ocak 2023 #8 Birbebekanne2134' Alıntı: Canım arkadaşlarım lütfen dua edin bana bebeğimede Genişletmek için tıkla ... Noldu canım?
Birbebekanne2134' Alıntı: Canım arkadaşlarım lütfen dua edin bana bebeğimede Genişletmek için tıkla ... Noldu canım?
B Birbebekanne2134 Kayıtlı Üye Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 318 22 Ocak 2023 #9 Demetdemet' Alıntı: Noldu canım? Genişletmek için tıkla ... Bişey olmadı canımda Allah korusun diye üzgünüm ya
Demetdemet' Alıntı: Noldu canım? Genişletmek için tıkla ... Bişey olmadı canımda Allah korusun diye üzgünüm ya
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,866 Konum Kırklareli 22 Ocak 2023 #10 Keşke doktorunu dinlesydin Birbebekanne2134' Alıntı: İnşAllah canım benim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 22 Ocak 2023 Canım zaten kulandım hamile kalmadan doktor 6 hafta tedavi görcen çocuk düşünme dedi ama ben düşük olunca cok istedim cocuk Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 22 Ocak 2023 Bide doktor parol verdi bana onu kullan dedi kullanıyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 22 Ocak 2023 Canım bende eşim kırklareli Bende buraya gelin geldim afyondan Genişletmek için tıkla ... K
Keşke doktorunu dinlesydin Birbebekanne2134' Alıntı: İnşAllah canım benim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 22 Ocak 2023 Canım zaten kulandım hamile kalmadan doktor 6 hafta tedavi görcen çocuk düşünme dedi ama ben düşük olunca cok istedim cocuk Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 22 Ocak 2023 Bide doktor parol verdi bana onu kullan dedi kullanıyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 22 Ocak 2023 Canım bende eşim kırklareli Bende buraya gelin geldim afyondan Genişletmek için tıkla ... K