Normal
O kadar dikkat de ediyor insan bazen olunca insanin elinde hiçbir şey gelmiyor tutamadığım için de kendimi çok suçlu hissediyorum canım ama çok şükür önemli bişey olmadı[automerge]1684605831[/automerge]Allah razı olsun canım benim evet ben yanındaydım karnını doyurdum arkamı döndüm beşiğini düzeltip uyutacaktım arkamı dönememle düşmesi bir oldu [automerge]1684605897[/automerge]Allah razı olsun canım benim evet ben yanındaydım karnını doyurdum arkamı döndüm beşiğini düzeltip uyutacaktım arkamı dönememle düşmesi bir oldu Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun dikkat et diyecem ama cidden bazen insanın elinde olmadan oluyor bu tür şeyler Rabbim beterinden korusun evlatlarımızı inşaAllah
O kadar dikkat de ediyor insan bazen olunca insanin elinde hiçbir şey gelmiyor tutamadığım için de kendimi çok suçlu hissediyorum canım ama çok şükür önemli bişey olmadı
[automerge]1684605831[/automerge]
Allah razı olsun canım benim evet ben yanındaydım karnını doyurdum arkamı döndüm beşiğini düzeltip uyutacaktım arkamı dönememle düşmesi bir oldu
[automerge]1684605897[/automerge]
Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun dikkat et diyecem ama cidden bazen insanın elinde olmadan oluyor bu tür şeyler Rabbim beterinden korusun evlatlarımızı inşaAllah