22+3hamileyim alış verişe nezaman başlanır kaçıncı aydan sonra
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,824 Konum Kırklareli 27 Temmuz 2022 #2 Zümre' Alıntı: 22+3hamileyim alış verişe nezaman başlanır kaçıncı aydan sonra Genişletmek için tıkla ... Ben garanti olsun diye ayrtılı USG den sonra başlamıştım
Zümre' Alıntı: 22+3hamileyim alış verişe nezaman başlanır kaçıncı aydan sonra Genişletmek için tıkla ... Ben garanti olsun diye ayrtılı USG den sonra başlamıştım
Z Zümre Guest 27 Temmuz 2022 #3 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Ben garanti olsun diye ayrtılı USG den sonra başlamıştım Genişletmek için tıkla ... Canim 21 haftamda ayrintiliya girmişti ozaman biraz daha mi bekliyim
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Ben garanti olsun diye ayrtılı USG den sonra başlamıştım Genişletmek için tıkla ... Canim 21 haftamda ayrintiliya girmişti ozaman biraz daha mi bekliyim
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,824 Konum Kırklareli 27 Temmuz 2022 #4 Zümre' Alıntı: Canim 21 haftamda ayrintiliya girmişti ozaman biraz daha mi bekliyim Genişletmek için tıkla ... Bende 20. Hfatada girdim doktor 2. Kes kesin erkek dedi diye hemen alışverişe başladım kuzum
Zümre' Alıntı: Canim 21 haftamda ayrintiliya girmişti ozaman biraz daha mi bekliyim Genişletmek için tıkla ... Bende 20. Hfatada girdim doktor 2. Kes kesin erkek dedi diye hemen alışverişe başladım kuzum
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,221 27 Temmuz 2022 #5 Zümre' Alıntı: 22+3hamileyim alış verişe nezaman başlanır kaçıncı aydan sonra Genişletmek için tıkla ... Cinsiyeti kesin olarak öğrendiğin zaman başlayabilirsin kuzum
Zümre' Alıntı: 22+3hamileyim alış verişe nezaman başlanır kaçıncı aydan sonra Genişletmek için tıkla ... Cinsiyeti kesin olarak öğrendiğin zaman başlayabilirsin kuzum
Gule30 Kayıtlı Üye Katılım 12 Ocak 2022 Mesajlar 418 27 Temmuz 2022 #6 Zümre' Alıntı: 22+3hamileyim alış verişe nezaman başlanır kaçıncı aydan sonra Genişletmek için tıkla ... 23. Hafta ya kadar bitirmistim ben şuan 28 haftalık olduk bekliyoruz artık
Zümre' Alıntı: 22+3hamileyim alış verişe nezaman başlanır kaçıncı aydan sonra Genişletmek için tıkla ... 23. Hafta ya kadar bitirmistim ben şuan 28 haftalık olduk bekliyoruz artık
Z Zümre Guest 27 Temmuz 2022 #7 Gamze Hümeyra' Alıntı: Cinsiyeti kesin olarak öğrendiğin zaman başlayabilirsin kuzum Genişletmek için tıkla ... Canim özel erkek dedi devlette erkek dedi ayrıntılı usg erkek dedi ozaman artık cicilerini alabilirim oğlumun ❤
Gamze Hümeyra' Alıntı: Cinsiyeti kesin olarak öğrendiğin zaman başlayabilirsin kuzum Genişletmek için tıkla ... Canim özel erkek dedi devlette erkek dedi ayrıntılı usg erkek dedi ozaman artık cicilerini alabilirim oğlumun ❤
Z Zümre Guest 27 Temmuz 2022 #8 Msa Gule30' Alıntı: 23. Hafta ya kadar bitirmistim ben şuan 28 haftalık olduk bekliyoruz artık Genişletmek için tıkla ... MaşaALLAH canim erkenden bitirmişsin sağlıkla giydir bebişin kiyafetlerini ben daha siftah yapmadik eşim fenerbahçe çoraplar aldi okadar. Valla
Msa Gule30' Alıntı: 23. Hafta ya kadar bitirmistim ben şuan 28 haftalık olduk bekliyoruz artık Genişletmek için tıkla ... MaşaALLAH canim erkenden bitirmişsin sağlıkla giydir bebişin kiyafetlerini ben daha siftah yapmadik eşim fenerbahçe çoraplar aldi okadar. Valla
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,221 27 Temmuz 2022 #9 Zümre' Alıntı: Canim özel erkek dedi devlette erkek dedi ayrıntılı usg erkek dedi ozaman artık cicilerini alabilirim oğlumun ❤ Genişletmek için tıkla ... Alabilirsin o zaman kuzum
Zümre' Alıntı: Canim özel erkek dedi devlette erkek dedi ayrıntılı usg erkek dedi ozaman artık cicilerini alabilirim oğlumun ❤ Genişletmek için tıkla ... Alabilirsin o zaman kuzum
M Mia Kayıtlı Üye Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 534 Konum Fransa 27 Temmuz 2022 #10 Zümre' Alıntı: 22+3hamileyim alış verişe nezaman başlanır kaçıncı aydan sonra Genişletmek için tıkla ... 23-25 haftalik olduktan sonra başladım bende,32 haftalik olduk hersey hazir bi hastane çantamda eksikler kaldi
Zümre' Alıntı: 22+3hamileyim alış verişe nezaman başlanır kaçıncı aydan sonra Genişletmek için tıkla ... 23-25 haftalik olduktan sonra başladım bende,32 haftalik olduk hersey hazir bi hastane çantamda eksikler kaldi