Kizlar 30 haftaligim sırtımda belimde agri olunca ayaklarım ellerim uyuşuyor normal mi
K kub1rra_ Kayıtlı Üye Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 74 13 Ağustos 2023 #1 Kizlar 30 haftaligim sırtımda belimde agri olunca ayaklarım ellerim uyuşuyor normal mi
Burcu34 Kayıtlı Üye Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 724 Konum İstanbul 13 Ağustos 2023 #2 kub1rra_' Alıntı: Kizlar 30 haftaligim sırtımda belimde agri olunca ayaklarım ellerim uyuşuyor normal mi Genişletmek için tıkla ... Bnde kramp girer gbi olyodu uyuşmayı bilmiyrm ama
kub1rra_' Alıntı: Kizlar 30 haftaligim sırtımda belimde agri olunca ayaklarım ellerim uyuşuyor normal mi Genişletmek için tıkla ... Bnde kramp girer gbi olyodu uyuşmayı bilmiyrm ama
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 13 Ağustos 2023 #3 kub1rra_' Alıntı: Kizlar 30 haftaligim sırtımda belimde agri olunca ayaklarım ellerim uyuşuyor normal mi Genişletmek için tıkla ... Merhaba canım bende de arada oluyor su her zman değilde pek nadir
kub1rra_' Alıntı: Kizlar 30 haftaligim sırtımda belimde agri olunca ayaklarım ellerim uyuşuyor normal mi Genişletmek için tıkla ... Merhaba canım bende de arada oluyor su her zman değilde pek nadir
2 2 Erkek Annesi👼🏼🧿 Kayıtlı Üye Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 1,390 13 Ağustos 2023 #4 kub1rra_' Alıntı: Kizlar 30 haftaligim sırtımda belimde agri olunca ayaklarım ellerim uyuşuyor normal mi Genişletmek için tıkla ... Benim de öyle 38 haftalık oldum halan da öyleyim çok uyusuyorlar bı parca koparsam hisetmem o derece geçer inslalah cnm tez zamanda sağlıkla bebeklerimizi alırız kucagimiza
kub1rra_' Alıntı: Kizlar 30 haftaligim sırtımda belimde agri olunca ayaklarım ellerim uyuşuyor normal mi Genişletmek için tıkla ... Benim de öyle 38 haftalık oldum halan da öyleyim çok uyusuyorlar bı parca koparsam hisetmem o derece geçer inslalah cnm tez zamanda sağlıkla bebeklerimizi alırız kucagimiza