Merhabalar ıyı akşamlar benım bthcgm 4984 çıktı kaç haftalık oluyo bugün kan testı verdım
M meryss Kayıtlı Üye Katılım 13 Şubat 2024 Mesajlar 21 21 Şubat 2024 #1 Merhabalar ıyı akşamlar benım bthcgm 4984 çıktı kaç haftalık oluyo bugün kan testı verdım
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,645 Konum Kırklareli 21 Şubat 2024 #2 meryss' Alıntı: Merhabalar ıyı akşamlar benım bthcgm 4984 çıktı kaç haftalık oluyo bugün kan testı verdım Genişletmek için tıkla ... 4 5 haftalık canım . Regl zamanın kaç gün geçti yada geçti mi
meryss' Alıntı: Merhabalar ıyı akşamlar benım bthcgm 4984 çıktı kaç haftalık oluyo bugün kan testı verdım Genişletmek için tıkla ... 4 5 haftalık canım . Regl zamanın kaç gün geçti yada geçti mi
M meryss Kayıtlı Üye Katılım 13 Şubat 2024 Mesajlar 21 21 Şubat 2024 #3 Kayra ve Ayra’nın Annesi' Alıntı: 4 5 haftalık canım . Regl zamanın kaç gün geçti yada geçti mi Genişletmek için tıkla ... Gectı abla 3 idrar testı yaptım son adetım ocagın 6 yada 7 si bitişi
Kayra ve Ayra’nın Annesi' Alıntı: 4 5 haftalık canım . Regl zamanın kaç gün geçti yada geçti mi Genişletmek için tıkla ... Gectı abla 3 idrar testı yaptım son adetım ocagın 6 yada 7 si bitişi
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,645 Konum Kırklareli 21 Şubat 2024 #4 meryss' Alıntı: Gectı abla 3 idrar testı yaptım son adetım ocagın 6 yada 7 si bitişi Genişletmek için tıkla ... Başlangıcı ne zaman canım 6 haftadan büyük o zaman minik
meryss' Alıntı: Gectı abla 3 idrar testı yaptım son adetım ocagın 6 yada 7 si bitişi Genişletmek için tıkla ... Başlangıcı ne zaman canım 6 haftadan büyük o zaman minik
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 21 Şubat 2024 #5 meryss' Alıntı: Merhabalar ıyı akşamlar benım bthcgm 4984 çıktı kaç haftalık oluyo bugün kan testı verdım Genişletmek için tıkla ... 5 haftalık gebelik var canım
meryss' Alıntı: Merhabalar ıyı akşamlar benım bthcgm 4984 çıktı kaç haftalık oluyo bugün kan testı verdım Genişletmek için tıkla ... 5 haftalık gebelik var canım
M meryss Kayıtlı Üye Katılım 13 Şubat 2024 Mesajlar 21 21 Şubat 2024 #6 Kayra ve Ayra’nın Annesi' Alıntı: Başlangıcı ne zaman canım 6 haftadan büyük o zaman minik Genişletmek için tıkla ... Başlangıcı 3 ocak abla
Kayra ve Ayra’nın Annesi' Alıntı: Başlangıcı ne zaman canım 6 haftadan büyük o zaman minik Genişletmek için tıkla ... Başlangıcı 3 ocak abla
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,645 Konum Kırklareli 21 Şubat 2024 #7 meryss' Alıntı: Başlangıcı 3 ocak abla Genişletmek için tıkla ... O zaman şuan 6+4 olman lazım canım . Doktor son regl tarihinin ilk gününü söyle son gününü değil. Kese gözükür hatta bebeğin kalp atışı da gözükür bilgin olsun . Hayırlı olsun inşallah
meryss' Alıntı: Başlangıcı 3 ocak abla Genişletmek için tıkla ... O zaman şuan 6+4 olman lazım canım . Doktor son regl tarihinin ilk gününü söyle son gününü değil. Kese gözükür hatta bebeğin kalp atışı da gözükür bilgin olsun . Hayırlı olsun inşallah
Ç Çağnurrr20 💜 Ecrin Vera'm🐣 💜 Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 2,203 21 Şubat 2024 #8 meryss' Alıntı: Merhabalar ıyı akşamlar benım bthcgm 4984 çıktı kaç haftalık oluyo bugün kan testı verdım Genişletmek için tıkla ... Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım..Ben anlamıyorum
meryss' Alıntı: Merhabalar ıyı akşamlar benım bthcgm 4984 çıktı kaç haftalık oluyo bugün kan testı verdım Genişletmek için tıkla ... Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım..Ben anlamıyorum
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 23 Şubat 2024 #9 meryss' Alıntı: Merhabalar ıyı akşamlar benım bthcgm 4984 çıktı kaç haftalık oluyo bugün kan testı verdım Genişletmek için tıkla ... 5 haftalık oluyor
meryss' Alıntı: Merhabalar ıyı akşamlar benım bthcgm 4984 çıktı kaç haftalık oluyo bugün kan testı verdım Genişletmek için tıkla ... 5 haftalık oluyor