Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kisiye gore degsr benim 8 haftada baslmisti bidqha durmadi bu gebelgmde hc olmadi sadece sabah bulantm vardi cok rahattm benc3 sende dua etde hc olmasin iy bse degl daha erken
Ayyy ne insanlar var ya inanma sen onlara bana da kayinvqlidem cok sordu bulantin yokmu diye 4.haftada basladi bulantik başlayınca kimseden fayda gormedim,gurbetteyim birde,zamanla olur merak etme,ama olmazsa daha iyi senin icin
Ayyy ne insanlar var ya inanma sen onlara bana da kayinvqlidem cok sordu bulantin yokmu diye 4.haftada basladi bulantik başlayınca kimseden fayda gormedim,gurbetteyim birde,zamanla olur merak etme,ama olmazsa daha iyi senin icin
Birde içini rahat tut,bebeğinin hareketlerini hissedene kadar bende hep strese girdim..13 haftadan sonra bulantim bitti,18 de hissettim şimdi 27 haftalik olduk ,minik kızım benden güçlüymüş dedimkimseyi takma
Ben odur 34 haftalık hamileyim gebeliğimin ilk gününden bu gününe kadar bulantım olmadı koku hassasiyeti yaşamadım iştahım kaybolmadı sadece sırtım ağrıyordu birde adet sancısı gibi ağrılarım oluyordu ara ara o kadar canım başka hiçbir belirtim yoktu