Çam ve Sakura Doğum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde AmineErva'm tarafından oluşturulan Çam ve Sakura Doğum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,899 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Çam ve Sakura Doğum
Konbuyu başlatan AmineErva'm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Suebru

AmineErva'm

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar pazartesi günü çam ve sakura ya randevum var 40+5 oluyorum dün gittim ne açılma nede sancım vardı acaba pazartesi alırlar mı artık doğuma sancı veya açılma yoksa bile yoksa beklerler mi daha önce varsa orda doğum yapan muhakkak bilirler yardımcı olursanız sevinirim

AmineErva'm

Kayıtlı Üye
rank
34+0 ilk kez gideceğim oraya bağcılar yoğunluktan sezeryan günü vermiyor oraya yönlendir di inşallah hallolur
Bir kez muayane olup kaydınızın olması gerek yoksa diğer türlü kabul etmiyorlar iyi yapmışsınız randevu alarak
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim ilk kontrolumü o yapmıştı ama randevu bulamadığım için oradan vazgeçmiştim aylar önce
Ben her ay hatta son ay hafta hafta gitmeme rağmen buluyorum mhrs indirip ordan bildirim açın çok çabuk alabiliyorsun talep aç yani

Pamıgın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bir kez muayane olup kaydınızın olması gerek yoksa diğer türlü kabul etmiyorlar iyi yapmışsınız randevu alarak
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben her ay hatta son ay hafta hafta gitmeme rağmen buluyorum mhrs indirip ordan bildirim açın çok çabuk alabiliyorsun talep aç yani
Özele gidiyorum iyi Bi doktor buldum onunla devm ediyorum randevu sıkıntısı çok oluyordu

Tüm sayfalar yüklendi.