Cinsiyet tahminde bulunur musunuz
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 17 Nisan 2024 #2 Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım
T Tunahan Kayıtlı Üye Katılım 17 Nisan 2024 Mesajlar 14 17 Nisan 2024 #3 Sagol canim benim icime kiz doguyor ama önemli olan tabiki saglikli olmasi
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,645 Konum Kırklareli 17 Nisan 2024 #4 Tunahan' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 5127 Genişletmek için tıkla ... Nedense içime kız doğdu canım sağlıklı olsunda gerisi boş
Tunahan' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 5127 Genişletmek için tıkla ... Nedense içime kız doğdu canım sağlıklı olsunda gerisi boş
T Tunahan Kayıtlı Üye Katılım 17 Nisan 2024 Mesajlar 14 17 Nisan 2024 #5 Allah razi olsun canim aynen öyle
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 17 Nisan 2024 #6 Tunahan' Alıntı: Sagol canim benim icime kiz doguyor ama önemli olan tabiki saglikli olmasi Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kuzum tabi ki canım.Saglikla gelsin de inşallah ama kız evlat başka ya
Tunahan' Alıntı: Sagol canim benim icime kiz doguyor ama önemli olan tabiki saglikli olmasi Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kuzum tabi ki canım.Saglikla gelsin de inşallah ama kız evlat başka ya
T Tunahan Kayıtlı Üye Katılım 17 Nisan 2024 Mesajlar 14 17 Nisan 2024 #7 Gamze Hümeyra' Alıntı: Rica ederim kuzum tabi ki canım.Saglikla gelsin de inşallah ama kız evlat başka ya Genişletmek için tıkla ... Bi oglum var 2 yasinda Rabbim kiz evlat da nasip eder insallah
Gamze Hümeyra' Alıntı: Rica ederim kuzum tabi ki canım.Saglikla gelsin de inşallah ama kız evlat başka ya Genişletmek için tıkla ... Bi oglum var 2 yasinda Rabbim kiz evlat da nasip eder insallah
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 17 Nisan 2024 #8 Tunahan' Alıntı: Bi oglum var 2 yasinda Rabbim kiz evlat da nasip eder insallah Genişletmek için tıkla ... Yaaa rabbim size bağışlasin inşallah canım Hadi inşallah canım rabbim gönlüne göre versin inşallah her iki meyveden de tatmayi nasip etsin inşallah
Tunahan' Alıntı: Bi oglum var 2 yasinda Rabbim kiz evlat da nasip eder insallah Genişletmek için tıkla ... Yaaa rabbim size bağışlasin inşallah canım Hadi inşallah canım rabbim gönlüne göre versin inşallah her iki meyveden de tatmayi nasip etsin inşallah
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,645 Konum Kırklareli 17 Nisan 2024 #9 Tunahan' Alıntı: Bi oglum var 2 yasinda Rabbim kiz evlat da nasip eder insallah Genişletmek için tıkla ... Ayy sende benim kaderi yaşıyorsun benim de 2 yaşında oğlum var 38 haftalık kızıma hamileyim . Darısı senin başına inşallah canım benim rabbim iki meyveyi de tattırsın inşallah
Tunahan' Alıntı: Bi oglum var 2 yasinda Rabbim kiz evlat da nasip eder insallah Genişletmek için tıkla ... Ayy sende benim kaderi yaşıyorsun benim de 2 yaşında oğlum var 38 haftalık kızıma hamileyim . Darısı senin başına inşallah canım benim rabbim iki meyveyi de tattırsın inşallah
T Tunahan Kayıtlı Üye Katılım 17 Nisan 2024 Mesajlar 14 17 Nisan 2024 #10 Rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin canim kolay dogumun olur insallah Insallah nasip olur
Rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin canim kolay dogumun olur insallah Insallah nasip olur