Bi sorum olacak çamaşır suyuyla cinsiyet nasıl yapılıyor
T tıgba90 Kayıtlı Üye Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 15 16 Ağustos 2022 #1 Bi sorum olacak çamaşır suyuyla cinsiyet nasıl yapılıyor
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 16 Ağustos 2022 #2 tıgba90' Alıntı: Bi sorum olacak çamaşır suyuyla cinsiyet nasıl yapılıyor Genişletmek için tıkla ... İlk defa duyuyorum böyle bişeyi kesinlikle böyle şeyler deneme çamaşır suyu kimyasal bir madde hamilelerde dikkat edilmesi gereken bişey kokusu filan zararlı uzak durman gereken bişey cinsyiet için gereken haftada ultrason muayenesini beklemen lazım
tıgba90' Alıntı: Bi sorum olacak çamaşır suyuyla cinsiyet nasıl yapılıyor Genişletmek için tıkla ... İlk defa duyuyorum böyle bişeyi kesinlikle böyle şeyler deneme çamaşır suyu kimyasal bir madde hamilelerde dikkat edilmesi gereken bişey kokusu filan zararlı uzak durman gereken bişey cinsyiet için gereken haftada ultrason muayenesini beklemen lazım
T tıgba90 Kayıtlı Üye Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 15 16 Ağustos 2022 #3 tıgba90' Alıntı: Bi sorum olacak çamaşır suyuyla cinsiyet nasıl yapılıyor Genişletmek için tıkla ... Yani cinsiyet öğrenmek için yapılıyormuş burda okudum bende cevabını vermemişler o yüzden sordum
tıgba90' Alıntı: Bi sorum olacak çamaşır suyuyla cinsiyet nasıl yapılıyor Genişletmek için tıkla ... Yani cinsiyet öğrenmek için yapılıyormuş burda okudum bende cevabını vermemişler o yüzden sordum
M Mervee Kayıtlı Üye Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 2,306 16 Ağustos 2022 #4 tıgba90' Alıntı: Bi sorum olacak çamaşır suyuyla cinsiyet nasıl yapılıyor Genişletmek için tıkla ... Boşver öyle saçma sapan şeyleri, zaten doğruluk payı yok
tıgba90' Alıntı: Bi sorum olacak çamaşır suyuyla cinsiyet nasıl yapılıyor Genişletmek için tıkla ... Boşver öyle saçma sapan şeyleri, zaten doğruluk payı yok
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 16 Ağustos 2022 #5 tıgba90' Alıntı: Bi sorum olacak çamaşır suyuyla cinsiyet nasıl yapılıyor Genişletmek için tıkla ... Aa ilk defa duyuyorum
tıgba90' Alıntı: Bi sorum olacak çamaşır suyuyla cinsiyet nasıl yapılıyor Genişletmek için tıkla ... Aa ilk defa duyuyorum
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,590 Konum Malatya 16 Ağustos 2022 #6 tıgba90' Alıntı: Bi sorum olacak çamaşır suyuyla cinsiyet nasıl yapılıyor Genişletmek için tıkla ... İnanma canım öyle şeylere zamanı gelince doktor söyler zaten
tıgba90' Alıntı: Bi sorum olacak çamaşır suyuyla cinsiyet nasıl yapılıyor Genişletmek için tıkla ... İnanma canım öyle şeylere zamanı gelince doktor söyler zaten
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici ModAyın Annesi Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,747 Konum Kırklareli 16 Ağustos 2022 #7 tıgba90' Alıntı: Bi sorum olacak çamaşır suyuyla cinsiyet nasıl yapılıyor Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle deneme canım Allah korusun cinsiyet öğrenecem derken bebeğinden olursun ayy rabbim korusun zamanı gelince doktorun söyler sabret Rabbim gönlünden geçeni sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
tıgba90' Alıntı: Bi sorum olacak çamaşır suyuyla cinsiyet nasıl yapılıyor Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle deneme canım Allah korusun cinsiyet öğrenecem derken bebeğinden olursun ayy rabbim korusun zamanı gelince doktorun söyler sabret Rabbim gönlünden geçeni sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 17 Ağustos 2022 #8 tıgba90' Alıntı: Bi sorum olacak çamaşır suyuyla cinsiyet nasıl yapılıyor Genişletmek için tıkla ... Zamanı gelince doktorun söyler bitanem böyle şeyler denemeye gerek bile yok. Rabbim gönlüne göre versin 🫶
tıgba90' Alıntı: Bi sorum olacak çamaşır suyuyla cinsiyet nasıl yapılıyor Genişletmek için tıkla ... Zamanı gelince doktorun söyler bitanem böyle şeyler denemeye gerek bile yok. Rabbim gönlüne göre versin 🫶
T tıgba90 Kayıtlı Üye Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 15 17 Ağustos 2022 #9 Beren’in Annesi 🧚♀️' Alıntı: Zamanı gelince doktorun söyler bitanem böyle şeyler denemeye gerek bile yok. Rabbim gönlüne göre versin 🫶 Genişletmek için tıkla ... Saol amin inşsallah
Beren’in Annesi 🧚♀️' Alıntı: Zamanı gelince doktorun söyler bitanem böyle şeyler denemeye gerek bile yok. Rabbim gönlüne göre versin 🫶 Genişletmek için tıkla ... Saol amin inşsallah
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 17 Ağustos 2022 #10 tıgba90' Alıntı: Yani cinsiyet öğrenmek için yapılıyormuş burda okudum bende cevabını vermemişler o yüzden sordum Genişletmek için tıkla ... Anladım kuzum rabbim gönlüne göre versin inşallah kaç haftalıksin
tıgba90' Alıntı: Yani cinsiyet öğrenmek için yapılıyormuş burda okudum bende cevabını vermemişler o yüzden sordum Genişletmek için tıkla ... Anladım kuzum rabbim gönlüne göre versin inşallah kaç haftalıksin