Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebeklerimizin Cinsiyetleri ve İsimler kategorisinde Elifpnar123 tarafından oluşturulan Cinsiyet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 983 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebeklerimizin Cinsiyetleri ve İsimler
Konu Başlığı Cinsiyet
Konbuyu başlatan Elifpnar123
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Selda mas

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Aynen öyle ama cok merak ediyorum 😍keseye gore tahmin ediyorlar ya onun üçün sansımı deneyim dedim 😊tesekkurler
Ha onu bilmiyorum canım keseye göre. Allahım gönlünden ne geçiyorsa onu versin sağlıkla inşallah 🤲💕
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynen öyle ama cok merak ediyorum 😍keseye gore tahmin ediyorlar ya onun üçün sansımı deneyim dedim 😊tesekkurler
Insan hakikaten çatlıyor meraktan 🤗allahtan biz 13 haftalıkken erken öğrendik inşallah seninki de hemen gösterir de öğrenirsiniz 🤗

Elifpnar123

Kayıtlı Üye
rank
Ha onu bilmiyorum canım keseye göre. Allahım gönlünden ne geçiyorsa onu versin sağlıkla inşallah 🤲💕
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Insan hakikaten çatlıyor meraktan 🤗allahtan biz 13 haftalıkken erken öğrendik inşallah seninki de hemen gösterir de öğrenirsiniz 🤗
İnşallah ya ikinci cocugum ilk cocugum erkek simdi de kızım olsun istıyorum ama hayırlısı olsun saglık la gelsin minnoşlar 😍

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah ya ikinci cocugum ilk cocugum erkek simdi de kızım olsun istıyorum ama hayırlısı olsun saglık la gelsin minnoşlar 😍
İnşallah cnm kızın olur kese yuvarlak olunca kız uzun olunca erkek diyolar benim kese uzundu ama kızdı benimde oğlum var ikinci hamileliğim kız bekliyoruz inşallah Allah sana da nasip etsin 🙏

Tüm sayfalar yüklendi.