Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
11 hafta çok erken tahmin etmesi bile hatalı ayrıntılı ultronsana kadar beklenmeli net cevap için bence alışveriş vs. Yapmayın oğlumda hemen söylemişti aynı doktor 4 yıl sonra kızımı da erken tahmin etmiş oldu ama yine de bekledim şimdi kız eminiz
İki hamileligimdede 12 haftada kiz dendi tabi yinede bekleyin dedi doktorum bisey almayin ama ikiside degismedi ole devam etti genel olarak degismiyor pek ama siz yinede en azindan 16 ya kadar bekleyin
Evet biraz erken ama 10 11 haftalaeda oluşuyor cinsel organlar bazen yanilma oluyor bekle biraz daha her gitmende sor allah gönlünce versin banada kiz dedi insallh yanilmadii bi erkeğim var kiz cok istiyorum
Valla canım önce sağlık istiyorum ama iki kızım var çok şükür bu da erkek olsaydı diye içimden geçmedi değil bakalım hayırlısı doktor genelde yanilmam dedi yine de hazırlık yapma bekle net soyleyene kadar dedi bakalım hayırlısı rabbim gonlumuze göre versin inşallah
11 hafta çok erken tahmin etmesi bile hatalı ayrıntılı ultronsana kadar beklenmeli net cevap için bence alışveriş vs. Yapmayın oğlumda hemen söylemişti aynı doktor 4 yıl sonra kızımı da erken tahmin etmiş oldu ama yine de bekledim şimdi kız eminiz