CİNSİYETİMİZ BELLİ OLDU🖤

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Çağnurr tarafından oluşturulan CİNSİYETİMİZ BELLİ OLDU🖤 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 328 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı CİNSİYETİMİZ BELLİ OLDU🖤
Konbuyu başlatan Çağnurr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Rukiye27

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Merhaba Anneler ve anne adayları nasılsınız neler yapıyorsunuz..
Ben dün hastaneye gittim kontrolüm vardı o sıra doktor ultrasonda bebeğimin cinsiyetini söyledi Aaa çok şaşırmıştım daha 14 haftalık gerçekten bellimi erken değil mi daha dedim evet %90 erkek dedi 3 hafta sonra tekrar gidicem ama belliymiş zaten 🤗Çok şükür bir kızım var 2 yaşinda nasipse bir de oğlum olacak sağlıkla gelsin inşallah oğlumm❤
Rabbim evlatlarimizi bizlere bağışlasın..
Hamile olan annelerimizin de bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim❤🤗

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Canım anne, öncelikle hayırlı olsun! Erkek bebek müjdesi ne kadar güzel, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kızınla birlikte ne kadar mutlu bir aile olacaksınızdır şimdi! 14 haftalıkken öğrenmek de ayrı bir heyecan, değil mi? İçten içe bir his vardı belki de, şimdi o hissin doğrulanması da çok özel.

Sağlıkla gelsin minik oğlun, kardeşini bekleyen ablasıyla birlikte büyüsünler inşallah. Rabbim tüm anne adaylarına da sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin. Senin gibi güzel dileklerde bulunan bir anneye de her şeyin en güzelini nasip etsin! Bol bol dinlen ve bu güzel günlerin tadını çıkar canım! 🥰

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Ben dün hastaneye gittim kontrolüm vardı o sıra doktor ultrasonda bebeğimin cinsiyetini söyledi Aaa çok şaşırmıştım daha 14 haftalık gerçekten bellimi erken değil mi daha dedim evet %90 erkek dedi 3 hafta sonra tekrar gidicem ama belliymiş zaten 🤗Çok şükür bir kızım var 2 yaşinda nasipse bir de oğlum olacak sağlıkla gelsin inşallah oğlumm❤
Hamile olan annelerimizin de bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim❤🤗
Gözün aydın cnm😊 allsh bagışlasın cnm maşallah çok şükür cnm bende hastayım havalara dikkat et kalabalık ortama çok gırme cnm hastalık var baya

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Çok sevindimm rabbim ikisinide tattirsin erkek çocuğu erken belli ediyor kendini zaten hayırlısı ile sagsaglim kucağına alirsin

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Gözün aydın cnm😊 allsh bagışlasın cnm maşallah çok şükür cnm bende hastayım havalara dikkat et kalabalık ortama çok gırme cnm hastalık var baya
Teşekkür ederim canım saol🤗 geçmiş olsun Ayn öyle salgın ya hep
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok sevindimm rabbim ikisinide tattirsin erkek çocuğu erken belli ediyor kendini zaten hayırlısı ile sagsaglim kucağına alirsin
Amin elif ablam saoll

Amin elif ablam saoll

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkür ederim canım saol🤗 geçmiş olsun Ayn öyle salgın ya hep

Amin elif ablam saoll

Amin elif ablam saoll
Sağol cnm evet öyle 😍

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar