Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Devlet hastanesi de
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="S❤️M Anıl Aras" data-source="post: 538795" data-attributes="member: 10699"><p>Bu sizin hayatınızla ilgili bir durum bişey diyemem gelip gelmemesi bende her yere eşimle gidip gelmiyorum elbete ama yanında olucagi zamanlarda olucak sen gerek duymasan bile eşin bu düşünceye sahiptir açıklamak isdegim şey bu hani doğum yatağına gidene kadar eşinle iletişim içinde olman çok önemli diyorum sana serum takıyorlar yerinde bir yere gidemezsin diyorlar bir serum en az 45 dk sürüyor ya da seni nst ye aliniyorsun orda da beklemen gerekiyor sen o an zaten morelini güzel tutmak için eşinle konuşma gereği duyorsun gerçeten ben kürtaj olduğum sıra bana en iyi gelen sakinleştirici ilaçlar değil eşimin yanımda olmasıydı inanın sizde hamilesiniz daha iyi anliycaginizi diliyorum beni bakın tekrar açıklama getiryorum ben doğum sırasında telefonumu almak istiyorum nst açılma durumu olana kadar eşimle iletişim içinde olmak istiyorum doğum esnasında değil yatağa alındığın sırada değil nst acilman varsa bunun için yatış verirlerse benim hastane uzak olduğu yatış vesaire olursa o sırada telefonun yanımda olmasını sordum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="S❤️M Anıl Aras, post: 538795, member: 10699"] Bu sizin hayatınızla ilgili bir durum bişey diyemem gelip gelmemesi bende her yere eşimle gidip gelmiyorum elbete ama yanında olucagi zamanlarda olucak sen gerek duymasan bile eşin bu düşünceye sahiptir açıklamak isdegim şey bu hani doğum yatağına gidene kadar eşinle iletişim içinde olman çok önemli diyorum sana serum takıyorlar yerinde bir yere gidemezsin diyorlar bir serum en az 45 dk sürüyor ya da seni nst ye aliniyorsun orda da beklemen gerekiyor sen o an zaten morelini güzel tutmak için eşinle konuşma gereği duyorsun gerçeten ben kürtaj olduğum sıra bana en iyi gelen sakinleştirici ilaçlar değil eşimin yanımda olmasıydı inanın sizde hamilesiniz daha iyi anliycaginizi diliyorum beni bakın tekrar açıklama getiryorum ben doğum sırasında telefonumu almak istiyorum nst açılma durumu olana kadar eşimle iletişim içinde olmak istiyorum doğum esnasında değil yatağa alındığın sırada değil nst acilman varsa bunun için yatış verirlerse benim hastane uzak olduğu yatış vesaire olursa o sırada telefonun yanımda olmasını sordum [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Devlet hastanesi de