Endişeliyim kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde biiranneadaayıı tarafından oluşturulan Endişeliyim kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,192 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Endişeliyim kızlar
Konbuyu başlatan biiranneadaayıı
Başlangıç tarihi
Cevaplar 1
Görüntüleme NaN
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Belinayin❤️ Annesi
Selam kızlar . 15+4 haftamdayım ama herhangi bir belirtim yok. Göbeğim de çıkmıyor ve hareket hiç hissetmiyorum. 3 hafta sonra randevum var korkuyorum bebeğin kalbine bişey olmuşmudur?
Canım herkesin karın büyüme şekli farklıdır canını sıkma 17 18.haftalarda çıkar 15.hafta için de hareket erken olabilir o da herkeste farklı oluyor ben 17 de hissetmiştim tatlı ye sol tarafına yat gönlünü de ferah tut annesi

Tubiss00

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar . 15+4 haftamdayım ama herhangi bir belirtim yok. Göbeğim de çıkmıyor ve hareket hiç hissetmiyorum. 3 hafta sonra randevum var korkuyorum bebeğin kalbine bişey olmuşmudur?
Canım ilk gebeliklerde çok geç hissedilir o da hıçkırık tarzı felan ben 20. Haftada felan hissetmiştim

Susamcık

Kayıtlı Üye
rank
Hemen hissedilmez zaten endişeliysen sağlık ocağına gidip doplerle kalp atışına baktırabilirsin

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
İlk gebelikte hemen hissedilmez. Benim ilkinde karnım hemen çıktı ama ikincide bebeğin gelişimi 15+6 olmasına rağmen karnım yok ve kıyafetlerim oluyor. Moralini bozma zaten ayda bir kontrole gitmiyormusun geçen hafta bakılmıştır bebeğine

biiranneadaayıı

Kayıtlı Üye
rank
Canım herkesin karın büyüme şekli farklıdır canını sıkma 17 18.haftalarda çıkar 15.hafta için de hareket erken olabilir o da herkeste farklı oluyor ben 17 de hissetmiştim tatlı ye sol tarafına yat gönlünü de ferah tut annesi
Umarım bişey yoktur ya teşekkürler 🥰
Canım ilk gebeliklerde çok geç hissedilir o da hıçkırık tarzı felan ben 20. Haftada felan hissetmiştim
teşekkürler🥰 belirti de olmayınca insan endişeleniyor ya
İlk gebelikte hemen hissedilmez. Benim ilkinde karnım hemen çıktı ama ikincide bebeğin gelişimi 15+6 olmasına rağmen karnım yok ve kıyafetlerim oluyor. Moralini bozma zaten ayda bir kontrole gitmiyormusun geçen hafta bakılmıştır bebeğine
yurtdışındayım ben burda hemen randevu vermiyorlar maalesef . 4 hafta önceydi en son randevum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar