Erkk sag tarafta olur dye soyleniyor hep
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 10 Şubat 2023 #2 Zehrakar' Alıntı: Erkk sag tarafta olur dye soyleniyor hep Genişletmek için tıkla ... bebegin sagda solda durmasinin cinsiyetle alaksi yoki canim
Zehrakar' Alıntı: Erkk sag tarafta olur dye soyleniyor hep Genişletmek için tıkla ... bebegin sagda solda durmasinin cinsiyetle alaksi yoki canim
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 10 Şubat 2023 #3 Zehrakar' Alıntı: Erkk sag tarafta olur dye soyleniyor hep Genişletmek için tıkla ... Öyle bişey yok kuzum benim her iki gebeliğimde de iki tarafta da duruyordu
Zehrakar' Alıntı: Erkk sag tarafta olur dye soyleniyor hep Genişletmek için tıkla ... Öyle bişey yok kuzum benim her iki gebeliğimde de iki tarafta da duruyordu
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 10 Şubat 2023 #4 Öyle birşey yok canım
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici ModAyın Annesi Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,747 Konum Kırklareli 10 Şubat 2023 #5 Zehrakar' Alıntı: Erkk sag tarafta olur dye soyleniyor hep Genişletmek için tıkla ... Bebeğin sağ veya solda olması cinsiyet belirtmez benim oğlum solumdaydı mesrla ama yengemin kızı da solundaydı
Zehrakar' Alıntı: Erkk sag tarafta olur dye soyleniyor hep Genişletmek için tıkla ... Bebeğin sağ veya solda olması cinsiyet belirtmez benim oğlum solumdaydı mesrla ama yengemin kızı da solundaydı
N naran_01 Kayıtlı Üye Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 49 10 Şubat 2023 #6 Zehrakar' Alıntı: Erkk sag tarafta olur dye soyleniyor hep Genişletmek için tıkla ... Benimde oğlum sağ tarafımdaydı
Zehrakar' Alıntı: Erkk sag tarafta olur dye soyleniyor hep Genişletmek için tıkla ... Benimde oğlum sağ tarafımdaydı
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,643 10 Şubat 2023 #7 Zehrakar' Alıntı: Erkk sag tarafta olur dye soyleniyor hep Genişletmek için tıkla ... Bebegin yerleşim şekliyle cinsiyetin alakası yok
Zehrakar' Alıntı: Erkk sag tarafta olur dye soyleniyor hep Genişletmek için tıkla ... Bebegin yerleşim şekliyle cinsiyetin alakası yok
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 10 Şubat 2023 #8 Bencede alakası yok benimde 2 oğlum sağ daydi
Sümeyra🍀 Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️ Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 4,088 10 Şubat 2023 #9 Sağda veya solda olduğunu nereden anlıyorsun
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 10 Şubat 2023 #10 Sümeyra❣️' Alıntı: Sağda veya solda olduğunu nereden anlıyorsun Genişletmek için tıkla ... Banami sordun askim
Sümeyra❣️' Alıntı: Sağda veya solda olduğunu nereden anlıyorsun Genişletmek için tıkla ... Banami sordun askim