Fetal DNA testi Muğla da yaşayan hamişler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Mügee26 tarafından oluşturulan Fetal DNA testi Muğla da yaşayan hamişler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,176 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Fetal DNA testi Muğla da yaşayan hamişler
Konbuyu başlatan Mügee26
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mügee26

Mügee26

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bir sorum olacak tüm araştırma hastaneleri bu testi yapar mı benim de özel. Bana bu testten bahsetti pahalı dedi. Ama daha güvenilir diğer taramalardan dedi. Ayın 15 inde randevum var. Eğer Muğla araştırma hast. Yapıyorsa orda yaptırayım malum çalışmıyorum maddi yönden eşimi sıkmak istemiyorum daha bir sürü masrafı ız olacak Allah nasip ederse yardımcı olursanız sevinirim..
Teşekkür ederim.🙏🙏

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bir sorum olacak tüm araştırma hastaneleri bu testi yapar mı benim de özel. Bana bu testten bahsetti pahalı dedi. Ama daha güvenilir diğer taramalardan dedi. Ayın 15 inde randevum var. Eğer Muğla araştırma hast. Yapıyorsa orda yaptırayım malum çalışmıyorum maddi yönden eşimi sıkmak istemiyorum daha bir sürü masrafı ız olacak Allah nasip ederse yardımcı olursanız sevinirim..
Teşekkür ederim.🙏🙏
Cnm sıtkı kocman da perinatoloji doktoru var Serhat Akcan bi ona görün iyi bi doktor fetal DNA. Var mı bilmiyorum ama doktor gerek duyarsa söyler

Mügee26

Kayıtlı Üye
rank
Neden yaptıracaksınız?
Valla Dr önerdi tarama testlerinden daha kesin sonuç alırız dedi. 9+2 günlük gebeyim. Ayın 15 inde randevum var.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cnm sıtkı kocman da perinatoloji doktoru var Serhat Akcan bi ona görün iyi bi doktor fetal DNA. Var mı bilmiyorum ama doktor gerek duyarsa söyler
Aslında eşim hiç taramaları yaptırnayalım diyor Allah boynuz verse taşıyacağız diyor. Sadece ayrıntılı ultrason yaptıralım diyor. Boşuna moralimizi bozmayalım kafaya takmaya Kom rahat rahat hamileliğimizi yaşayalım diyor.

Sunny

Kayıtlı Üye
rank
Valla Dr önerdi tarama testlerinden daha kesin sonuç alırız dedi. 9+2 günlük gebeyim. Ayın 15 inde randevum var.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aslında eşim hiç taramaları yaptırnayalım diyor Allah boynuz verse taşıyacağız diyor. Sadece ayrıntılı ultrason yaptıralım diyor. Boşuna moralimizi bozmayalım kafaya takmaya Kom rahat rahat hamileliğimizi yaşayalım diyor.
Yahu benim bildiğim ikili tarama testi yaptırılır, sonrasında riskli çıkarsa fetal DNA yaptırılabilir. Yani bu testi herkese önermiyorlar. İkili testin riskli çıkacak, yaşın ileri olacak, önceki gebeliğinde bir problem tespit edilmiş olacak vs. Rutin bir test değil ki. Bence saçma. Doktorun değişikmiş.

Mügee26

Kayıtlı Üye
rank
Yahu benim bildiğim ikili tarama testi yaptırılır, sonrasında riskli çıkarsa fetal DNA yaptırılabilir. Yani bu testi herkese önermiyorlar. İkili testin riskli çıkacak, yaşın ileri olacak, önceki gebeliğinde bir problem tespit edilmiş olacak vs. Rutin bir test değil ki. Bence saçma. Doktorun değişikmiş.
Daha önce bebeğimizin kalp atışını duyamadığımız için kürtaj oldum😰. Yaşım 32. Tüp bebek tedavisi sonucu hamile kalabiliyorum. Bilmiyorum ben dr uma güveniyorum.

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkür ederim.🙏🙏
Ben istanbuldayım dr devlet yapmıyor demişti özel laboratuarlar yapıyor demişti devlet yapıyor mu baya pahalı demisti

Mügee26

Kayıtlı Üye
rank
Ben istanbuldayım dr devlet yapmıyor demişti özel laboratuarlar yapıyor demişti devlet yapıyor mu baya pahalı demisti
Araştırma hast. Yapıyormuş kuzum. Bende yeni öğrendim. Bugün Muğla araştırma hast. Aradım. Tıbbi genetik bölümü var evet yarın ararsanız detaylı bilgiyi mesai saatleri içinde öğrenebilirsiniz dedi

Ozlem003

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkür ederim.🙏🙏
Ben Eskişehir de 400 liraya yaptırdım canım ama Afyon’da yaşıyorum bize 1 saat size uzak düşer yine de söyleyeyim dedim 3 haftada çıktı sonuçlarım temiz geldi

Sunny

Kayıtlı Üye
rank
Daha önce bebeğimizin kalp atışını duyamadığımız için kürtaj oldum😰. Yaşım 32. Tüp bebek tedavisi sonucu hamile kalabiliyorum. Bilmiyorum ben dr uma güveniyorum.
Ama bu test genetik rahatsızlıkları tespit edebiliyor. Kürtaj gibi bir düşünceniz olur mu

Tüm sayfalar yüklendi.