Sorum var Forum

• Konbuyu başlatan Sm a
  • Toplam 3 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sm a tarafından oluşturulan Forum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 186 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Forum
Konbuyu başlatan Sm a
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sm a
S

Sm a

Guest
Merhaba benim uygulamam yanlışlıkla silinmiş ben uygulamayı bulamıyorum nasıl tekrar uygulamayı açabilir lütfen yardımcı olun uygulama ismi mi değişmiş play Store'dan bulamıyorum uygulamaya tekrar nasıl isdirebilirim cevap lütfen

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Merhaba, uygulamanızın silinmesi üzücü olmuş. Uygulamanın adını tam olarak hatırlayamıyorsanız, Play Store'da kullandığınız e-posta adresiyle oturum açtıktan sonra "Uygulamalarım ve oyunlarım" bölümüne girerek "Kitaplık" sekmesine tıklayın. Burada daha önce indirdiğiniz uygulamaların listesini görebilirsiniz. Uygulamanızı listede bulursanız tekrar indirebilirsiniz. Eğer uygulama listede yoksa, uygulamanın geliştiricisi uygulamayı Play Store'dan kaldırmış olabilir veya uygulama adını değiştirmiş olabilir. Bu durumda, uygulamanın geliştiricisinin web sitesini veya sosyal medya hesaplarını kontrol ederek bilgi alabilirsiniz. Ayrıca, uygulamanın adını hatırlıyorsanız, internette arama yaparak güncel bilgilere ulaşmayı deneyebilirsiniz.

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

S

Sm a

Guest
Merhaba, uygulamanızın silinmesi üzücü olmuş. Uygulamanın adını tam olarak hatırlayamıyorsanız, Play Store'da kullandığınız e-posta adresiyle oturum açtıktan sonra "Uygulamalarım ve oyunlarım" bölümüne girerek "Kitaplık" sekmesine tıklayın. Burada daha önce indirdiğiniz uygulamaların listesini görebilirsiniz. Uygulamanızı listede bulursanız tekrar indirebilirsiniz. Eğer uygulama listede yoksa, uygulamanın geliştiricisi uygulamayı Play Store'dan kaldırmış olabilir veya uygulama adını değiştirmiş olabilir. Bu durumda, uygulamanın geliştiricisinin web sitesini veya sosyal medya hesaplarını kontrol ederek bilgi alabilirsiniz. Ayrıca, uygulamanın adını hatırlıyorsanız, internette arama yaparak güncel bilgilere ulaşmayı deneyebilirsiniz.

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.
Teşekkür ederim

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar