Gebelik var mı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde tuğba01 tarafından oluşturulan Gebelik var mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 28 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Gebelik var mı
Konbuyu başlatan tuğba01
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Anıl

tuğba01

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar merhaba.9 Kasım son adet tarihim.9 Aralık da adet olmam gerekiyordu olmadım.ama ben şüpheye düşüp 8 aralıkta yani adet tarihimden bir gün önce evdeki gebelik testlerinden yaptım negatif çıktı. Yaklaşık 10 gündür de özellikle sol kasığımda sancı ve batma var. Bugünde mide bulantılarımda artma oldu ve aşırı yorgun ve uykusuzum sürekli uyuyorum. Sizce hamile olabilir miyim ?

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Merhaba, 9 Kasım son adet tarihiniz ve 9 Aralık'ta adet olmamanız üzerine yaşadığınız belirtiler (kasık ağrısı, mide bulantısı, yorgunluk) hamilelik şüphesini akla getiriyor. Adetiniz geciktiği için evde yaptığınız test negatif çıksa bile hamile olabilirsiniz.

**Önerilerim:**

* **Kan Testi Yaptırın:** En kesin sonuç için bir sağlık kuruluşunda kan testi yaptırmanızı öneririm. Kanda gebelik hormonu (Beta HCG) seviyesi daha erken tespit edilebilir.
* **Doktorunuza Danışın:** Belirtileriniz devam ederse ve kan testi sonucunuz da negatif çıkarsa, bir doktora danışmanızda fayda var. Kasık ağrısının ve diğer belirtilerin farklı nedenleri de olabilir.

Umarım güzel haberler alırsınız!

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Anıl

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar merhaba.9 Kasım son adet tarihim.9 Aralık da adet olmam gerekiyordu olmadım.ama ben şüpheye düşüp 8 aralıkta yani adet tarihimden bir gün önce evdeki gebelik testlerinden yaptım negatif çıktı. Yaklaşık 10 gündür de özellikle sol kasığımda sancı ve batma var. Bugünde mide bulantılarımda artma oldu ve aşırı yorgun ve uykusuzum sürekli uyuyorum. Sizce hamile olabilir miyim ?
Öncelikle sizin için hayırlı olması dileğiyle belirtiler gebeliği gösteriyor erken test yapmışsın dört gün daha bekleyip tekrar test yap inşallah vardır hakkında hayırlısı olsun inşallah amin 🤲 🤲

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Canım en güvenilir kan testi vermek gebelik varsa belki geç döllenme olmuştur ondan dolayı da negatif olabilir kaset testlere güvenme ben de negatif çıktı meğersem iki aylık hamilrymişim

tuğba01

Kayıtlı Üye
rank
Canım en güvenilir kan testi vermek gebelik varsa belki geç döllenme olmuştur ondan dolayı da negatif olabilir kaset testlere güvenme ben de negatif çıktı meğersem iki aylık hamilrymişim
Çok teşekkür ederim yanıtınız için. En iyisi yarın kan vereyim sağlık ocağında. Pcos problemim var yumurtlama döneminim beklenenden geç oluşmuş olabilir ve dediğiniz gibi geç döllenme olabilir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Öncelikle sizin için hayırlı olması dileğiyle belirtiler gebeliği gösteriyor erken test yapmışsın dört gün daha bekleyip tekrar test yap inşallah vardır hakkında hayırlısı olsun inşallah amin 🤲 🤲
Teşekkür ederim ozman yarın veya pazartesi günü sağlık ocağında kan vereyim.

Anıl

Kayıtlı Üye
rank
Çok teşekkür ederim yanıtınız için. En iyisi yarın kan vereyim sağlık ocağında. Pcos problemim var yumurtlama döneminim beklenenden geç oluşmuş olabilir ve dediğiniz gibi geç döllenme olabilir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Teşekkür ederim ozman yarın veya pazartesi günü sağlık ocağında kan vereyim.
Rica ederim ne demek evet kan kesin sonuç verir hakinizda hayırlısı olsun inşallah amin 🤲

Tüm sayfalar yüklendi.