Mrh arkadaşlar 37 haftaligim gün aralıklı kasık ve bel tarafına ağrı vuruyor sizce normal mi 🥴
B BERNA35 Kayıtlı Üye Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 27 12 Mayıs 2023 #1 Mrh arkadaşlar 37 haftaligim gün aralıklı kasık ve bel tarafına ağrı vuruyor sizce normal mi
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,025 Konum Çankırı 12 Mayıs 2023 #2 BERNA35' Alıntı: Mrh arkadaşlar 37 haftaligim gün aralıklı kasık ve bel tarafına ağrı vuruyor sizce normal mi Genişletmek için tıkla ... Kuzum agrilarin dinlenince geçiyorsa korkma ama geçmiyorsa doktora basvur kuzum gününde az kalmis
BERNA35' Alıntı: Mrh arkadaşlar 37 haftaligim gün aralıklı kasık ve bel tarafına ağrı vuruyor sizce normal mi Genişletmek için tıkla ... Kuzum agrilarin dinlenince geçiyorsa korkma ama geçmiyorsa doktora basvur kuzum gününde az kalmis
Yahyanın annesi 👸 Kayıtlı Üye Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2,946 Konum 🥰 12 Mayıs 2023 #3 Asena.ase' Alıntı: Kuzum agrilarin dinlenince geçiyorsa korkma ama geçmiyorsa doktora basvur kuzum gününde az kalmis Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum kuzuma❣
Asena.ase' Alıntı: Kuzum agrilarin dinlenince geçiyorsa korkma ama geçmiyorsa doktora basvur kuzum gününde az kalmis Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum kuzuma❣
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 12 Mayıs 2023 #4 Canım merhaba ağrıların dinlenince geçiyorsa sorun olmaz ama baktın geçmiyor sakın ihmal etme hastaneye görün ben bir kaç gün öyle yaptım gitmedim doğum sancisiydi
Canım merhaba ağrıların dinlenince geçiyorsa sorun olmaz ama baktın geçmiyor sakın ihmal etme hastaneye görün ben bir kaç gün öyle yaptım gitmedim doğum sancisiydi
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici ModAyın Annesi Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,747 Konum Kırklareli 12 Mayıs 2023 #5 Asena.ase' Alıntı: Kuzum agrilarin dinlenince geçiyorsa korkma ama geçmiyorsa doktora basvur kuzum gününde az kalmis Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum
Asena.ase' Alıntı: Kuzum agrilarin dinlenince geçiyorsa korkma ama geçmiyorsa doktora basvur kuzum gününde az kalmis Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,025 Konum Çankırı 12 Mayıs 2023 #6 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Katılıyorum Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Mayıs 2023 Yahyanın annesi 🌼🌼' Alıntı: Katılıyorum kuzuma❣ Genişletmek için tıkla ...
Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Katılıyorum Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Mayıs 2023 Yahyanın annesi 🌼🌼' Alıntı: Katılıyorum kuzuma❣ Genişletmek için tıkla ...
Y Yiğit Efe'm Kayıtlı Üye Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 254 12 Mayıs 2023 #7 BERNA35' Alıntı: Mrh arkadaşlar 37 haftaligim gün aralıklı kasık ve bel tarafına ağrı vuruyor sizce normal mi Genişletmek için tıkla ... Doktora gözükmen de fayda var doğuma da çok bişey kalmamış canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
BERNA35' Alıntı: Mrh arkadaşlar 37 haftaligim gün aralıklı kasık ve bel tarafına ağrı vuruyor sizce normal mi Genişletmek için tıkla ... Doktora gözükmen de fayda var doğuma da çok bişey kalmamış canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,643 12 Mayıs 2023 #8 BERNA35' Alıntı: Mrh arkadaşlar 37 haftaligim gün aralıklı kasık ve bel tarafına ağrı vuruyor sizce normal mi Genişletmek için tıkla ... Son haftalardasın canım bu tür agrilar normal geçmiyorsa mutlaka doktora görün
BERNA35' Alıntı: Mrh arkadaşlar 37 haftaligim gün aralıklı kasık ve bel tarafına ağrı vuruyor sizce normal mi Genişletmek için tıkla ... Son haftalardasın canım bu tür agrilar normal geçmiyorsa mutlaka doktora görün
B BERNA35 Kayıtlı Üye Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 27 12 Mayıs 2023 #9 Zeynep23' Alıntı: Son haftalardasın canım bu tür agrilar normal geçmiyorsa mutlaka doktora görün Genişletmek için tıkla ... Geçmiyor ki bı ağrı giriyor aralıklı 10 saniye sonra duruyo Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Mayıs 2023 Yiğit Efe'm' Alıntı: Doktora gözükmen de fayda var doğuma da çok bişey kalmamış canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler canm Allah razı olsun sıra aldım persembeye kadr bakicam artik
Zeynep23' Alıntı: Son haftalardasın canım bu tür agrilar normal geçmiyorsa mutlaka doktora görün Genişletmek için tıkla ... Geçmiyor ki bı ağrı giriyor aralıklı 10 saniye sonra duruyo Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Mayıs 2023 Yiğit Efe'm' Alıntı: Doktora gözükmen de fayda var doğuma da çok bişey kalmamış canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler canm Allah razı olsun sıra aldım persembeye kadr bakicam artik
Sümeyra🍀 Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️ Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 4,088 12 Mayıs 2023 #10 BERNA35' Alıntı: Geçmiyor ki bı ağrı giriyor aralıklı 10 saniye sonra duruyo Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Mayıs 2023 Teşekkürler canm Allah razı olsun sıra aldım persembeye kadr bakicam artik Genişletmek için tıkla ... Bugün yarın doğurursun gibime geliyor ya sağlıklı doğsun inşallah Perşembe ye kadar bekleme bence Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Mayıs 2023 Çünkü aynısı bende yaşadım2 cm açılma vardı
BERNA35' Alıntı: Geçmiyor ki bı ağrı giriyor aralıklı 10 saniye sonra duruyo Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Mayıs 2023 Teşekkürler canm Allah razı olsun sıra aldım persembeye kadr bakicam artik Genişletmek için tıkla ... Bugün yarın doğurursun gibime geliyor ya sağlıklı doğsun inşallah Perşembe ye kadar bekleme bence Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Mayıs 2023 Çünkü aynısı bende yaşadım2 cm açılma vardı