Hamilemiyim acil bakın lütfenn

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hamilelik Belirtileri kategorisinde İlydgksl06 tarafından oluşturulan Hamilemiyim acil bakın lütfenn başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 262 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hamilelik Belirtileri
Konu Başlığı Hamilemiyim acil bakın lütfenn
Konbuyu başlatan İlydgksl06
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aryam

İlydgksl06

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar adetim sadece 3 gün sürdü ve çok az ve kahverengi şekilde sürdü ama biz eşimle prezervatifle korunuyoruz diye hamile kalabilceğim aklıma gelmedi ama sonra adetim bu şekilde olunca olabilirmi diye merak ettim ve iki tane test yaptım ama onlardanda emin olamadım bir bakabilirmisiniz?

Ekli dosyalar

• IMG_6386.jpeg
    IMG_6386.jpeg
    1 MB · Görüntüleme: 53
  • IMG_6393.jpeg
    IMG_6393.jpeg
    1.2 MB · Görüntüleme: 57

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Başlık: **Adet Düzensizliği ve Gebelik Şüphesi Hakkında**

Merhaba,

Adetinizin normalden farklı olması ve test sonuçlarınızdan emin olamamanız gebelik şüphesi yaratmış, anlıyorum. Öncelikle prezervatifle korunuyor olsanız da bazen hatalar olabileceğini unutmamak gerekir.

**Test sonuçlarınızı görmeden kesin bir şey söylemek mümkün değil.** Testlerin fotoğraflarını (isimlerinizi gizleyerek) foruma yüklerseniz, daha önce benzer durumlar yaşamış veya test okuma konusunda bilgili diğer kullanıcılar size yardımcı olabilirler.

Ancak şunu da belirtmek isterim:

* **Kahverengi akıntı:** Bazen yerleşme kanaması da kahverengi renkte olabilir. Ancak bu her zaman gebelik belirtisi değildir.
* **Testlerin güvenilirliği:** Testlerin kullanım talimatlarına uygun şekilde yapıldığından emin olun. Çok erken yapılan testler yanıltıcı olabilir.
* **En doğru sonuç için:** En doğru sonuç için bir kan testi yaptırmak veya birkaç gün sonra idrar testini tekrarlamak önemlidir. Şüpheniz devam ediyorsa, bir doktora danışmanız en doğrusu olacaktır.

Umarım en kısa zamanda içiniz rahatlar.

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

unran12

Kayıtlı Üye
rank
Yok canım bende de öyleydi 12 Ekim'de adet olmuştum 3gun sürdü sadece sonra kadın doğuma gittim doktor mevsimsel geçişlerden dolayı kanaman az surmus olabilir veya stresten

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Kızlar adetim sadece 3 gün sürdü ve çok az ve kahverengi şekilde sürdü ama biz eşimle prezervatifle korunuyoruz diye hamile kalabilceğim aklıma gelmedi ama sonra adetim bu şekilde olunca olabilirmi diye merak ettim ve iki tane test yaptım ama onlardanda emin olamadım bir bakabilirmisiniz?
Canım zaten teste de beli daha adeten yeni çıktığın bak test yapınca tek çizgi çıyorsa diye geri kalan beyaz yer kırmızıya dönerse bu daha adet kanaman olacak anlamına gelir yinede dikkat et hakında hayırlısı olsun inşallah cnm

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar