Hamilemiyim?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hamilelik Belirtileri kategorisinde İlydgksl06 tarafından oluşturulan Hamilemiyim? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 322 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hamilelik Belirtileri
Konu Başlığı Hamilemiyim?
Konbuyu başlatan İlydgksl06
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

İlydgksl06

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar merhaba sabah artımed olan gebelik testinden iki tane yaptım ama onlar sıkıntılı çıkmıştı sonra gittim başka roll marka gebelik testi aldım ondada bu şekilde çok çok silik sekilde ikinci çizgi görünüyor sizce kuruma izi mi yoksa hamilelik var mıdır ?
IMG_6425.jpeg

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Merhaba,

Test sonuçlarınızdaki silik çizgiler kafa karıştırıcı olabilir. Ancak, farklı markalarda da silik çizgi çıkması hamilelik olasılığını düşündürüyor.

**Önerilerim:**

* **Kan Testi Yaptırın:** En kesin sonuç için bir sağlık kuruluşuna başvurarak kanda gebelik testi (Beta HCG) yaptırmanızı öneririm. Bu test, hamileliğin olup olmadığını kesin olarak belirleyecektir.
* **Birkaç Gün Sonra Testi Tekrarlayın:** Eğer kan testi yaptırmak mümkün değilse, 2-3 gün sonra aynı marka bir gebelik testiyle tekrar deneyebilirsiniz. Hamilelik varsa, çizgi daha belirginleşecektir.
* **Doktorunuza Danışın:** Herhangi bir şüpheniz varsa veya belirtileriniz devam ediyorsa, doktorunuza danışmanız en sağlıklısı olacaktır.

Umarım en kısa sürede net bir sonuç alırsınız.

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Anıl

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar merhaba sabah artımed olan gebelik testinden iki tane yaptım ama onlar sıkıntılı çıkmıştı sonra gittim başka roll marka gebelik testi aldım ondada bu şekilde çok çok silik sekilde ikinci çizgi görünüyor sizce kuruma izi mi yoksa hamilelik var mıdır ?
Ekli dosyayı görüntüle 5699
. Adetiniz geçtiyse kan verip kesin sonuç alabilirsin benim 11 gün geçmişti önce kaset test le sonra kan vererek öğrenmiştim test uzaktan sanki var la yok arası gibi hakkında hayırlısı olsun istiyorsan Rabim sağlıkla nasip etsin inşallah amin 🤲

İlydgksl06

Kayıtlı Üye
rank
. Adetiniz geçtiyse kan verip kesin sonuç alabilirsin benim 11 gün geçmişti önce kaset test le sonra kan vererek öğrenmiştim test uzaktan sanki var la yok arası gibi hakkında hayırlısı olsun istiyorsan Rabim sağlıkla nasip etsin inşallah amin 🤲
Ben şuan normalde adet dönemimdeyim ama adetim olmadı gibi bişey sadece üç gün sürdü normalde benim adetim 6 gün sürer ve ayrıca kanamam sadece kahverengi ve bitane pedi doldurmayacak şekilde oldu çok az oldu ve 3. Gün kesildi bende artık şüphe duyduğum için test yaptım ama sonuç ne bende anlayamadım hayırlısı olsun tabikide istiyorum.

Anıl

Kayıtlı Üye
rank
Ben şuan normalde adet dönemimdeyim ama adetim olmadı gibi bişey sadece üç gün sürdü normalde benim adetim 6 gün sürer ve ayrıca kanamam sadece kahverengi ve bitane pedi doldurmayacak şekilde oldu çok az oldu ve 3. Gün kesildi bende artık şüphe duyduğum için test yaptım ama sonuç ne bende anlayamadım hayırlısı olsun tabikide istiyorum.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah eğer varsa ki inşallah vardır adetiniz geçtikçe anliycaksiniz bazen adet düzensizliği olabiliyor bende de olmuştu bir ara ama bazen de böyle adetin üç gün sürüp birde az kahve renginde akıntı gibi olması bunyen kendini gebeliğe hazırlıyor demeki inşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsın her şey gönlünüzce olsun inşallah amin 🤲🤲

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Canım en son ki gebrliğimde bende test yaptım negatif çıktı iki ay sonra kan verdim bi baktımki hamileymişim brn artık bu testlere güvenmiyorum o yüzden kan vermen rn sağlıklısı olacaktır

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Hiç. Bişey beli olmuyor yani yada bana öyle geldi cnm en iyisi kan vermen

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Kesin sonuç için kan vermelisin bende son gebeliğimde 3 gün adet olmuştum hamileymişim

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar