Normal
Cok teşekkür ederim. Gittim dr proluton iğne 3 gunde 1 verdi vuruldum 1 ignem kaldi ve progestan hap kullaniyorum, 3. Gebeligim ilkdefa boyle bir sorun yasiyorum dualarinizi eksik etmeyinHosbulduk Cok teşekkür ederim. Gittim dr proluton iğne 3 gunde 1 verdi vuruldum 1 ignem kaldi ve progestan hap kullaniyorum, 3. Gebeligim ilkdefa boyle bir sorun yasiyorum dualarinizi eksik etmeyin[automerge]1655995707[/automerge]Hosbuldum Cok teşekkür ederim. Gittim dr proluton iğne 3 gunde 1 verdi vuruldum 1 ignem kaldi ve progestan hap kullaniyorum, 3. Gebeligim ilkdefa boyle bir sorun yasiyorum dualarinizi eksik etmeyin amin inşallah
Cok teşekkür ederim. Gittim dr proluton iğne 3 gunde 1 verdi vuruldum 1 ignem kaldi ve progestan hap kullaniyorum, 3. Gebeligim ilkdefa boyle bir sorun yasiyorum dualarinizi eksik etmeyin
Hosbulduk Cok teşekkür ederim. Gittim dr proluton iğne 3 gunde 1 verdi vuruldum 1 ignem kaldi ve progestan hap kullaniyorum, 3. Gebeligim ilkdefa boyle bir sorun yasiyorum dualarinizi eksik etmeyin
[automerge]1655995707[/automerge]
Hosbuldum Cok teşekkür ederim. Gittim dr proluton iğne 3 gunde 1 verdi vuruldum 1 ignem kaldi ve progestan hap kullaniyorum, 3. Gebeligim ilkdefa boyle bir sorun yasiyorum dualarinizi eksik etmeyin amin inşallah