Isim öneri

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebek İsimleri kategorisinde Linalina tarafından oluşturulan Isim öneri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,239 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebek İsimleri
Konu Başlığı Isim öneri
Konbuyu başlatan Linalina
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

Linalina

Kayıtlı Üye
Yeni Anne
Merhaba güzel anneler nasip olursa ikinci kızım olacak isim konusunda kararsız kaldım defne-eylul-duru arasında sizce hangisi daha cok kulağa hoş geliyo yardimci olurmusunuz🤗

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
Emektar Anne
Şahsen duru ismini çok seviyorum

ecmelll

Kayıtlı Üye
Emektar Anne
Merhaba güzel anneler nasip olursa ikinci kızım olacak isim konusunda kararsız kaldım defne-eylul-duru arasında sizce hangisi daha cok kulağa hoş geliyo yardimci olurmusunuz🤗
Cnm hepsi birbirinden güzel 😍 ama karar veremiyorssn Eylül güzel ..

Gamzegamze

❤️HÜMEYRAM❤️Ademim
Yönetici
Mod
Emektar Anne
Duru daha hoş geliyor kulağa canım hayırlisi olsun inşaallah

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
Emektar Anne
Eylül benim kızımın ismi çok severek koymuştuk. Eylül kulağa çok hoş geliyor ve Eylül yeni umutlar yeni başlangıçlar demek sonbahar demek 😌😌♥️

ecmelll

Kayıtlı Üye
Emektar Anne
Teşekkür ederim canim eylül benimde çok hoşuma gidiyo üç isim arasında kararsız kaldım eylül daha cok aklıma yatmaya basladi🤩
Rica ederim cnm Eylül güzel ve Eylül ismindeki kızlar çok güzel olur çevremdeki tüm eyluller öyle 😍

Tüm sayfalar yüklendi.
Fittartım Gebelik Takibim uygulamasını hemen indir