İzmir Ege üniversitesi doğum yapmayı düşünüyorum ücretlimi bilgisi olan var mı ☺️🙏
B BERNA35 Kayıtlı Üye Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 27 10 Mayıs 2023 #1 İzmir Ege üniversitesi doğum yapmayı düşünüyorum ücretlimi bilgisi olan var mı
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 10 Mayıs 2023 #2 BERNA35' Alıntı: İzmir Ege üniversitesi doğum yapmayı düşünüyorum ücretlimi bilgisi olan var mı Genişletmek için tıkla ... Kuzum sağlıkla inşallah rabnim kucağına almayı nasip etsin inşallah sağ salim aradinmi hastaneyi
BERNA35' Alıntı: İzmir Ege üniversitesi doğum yapmayı düşünüyorum ücretlimi bilgisi olan var mı Genişletmek için tıkla ... Kuzum sağlıkla inşallah rabnim kucağına almayı nasip etsin inşallah sağ salim aradinmi hastaneyi
B BERNA35 Kayıtlı Üye Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 27 10 Mayıs 2023 #3 Hülya12' Alıntı: Kuzum sağlıkla inşallah rabnim kucağına almayı nasip etsin inşallah sağ salim aradinmi hastaneyi Genişletmek için tıkla ... Yok canm arayamadim daha yeni ogrendim ücretli olduğunu nasıl yapicagimi bilmiyorum
Hülya12' Alıntı: Kuzum sağlıkla inşallah rabnim kucağına almayı nasip etsin inşallah sağ salim aradinmi hastaneyi Genişletmek için tıkla ... Yok canm arayamadim daha yeni ogrendim ücretli olduğunu nasıl yapicagimi bilmiyorum
Sümeyra🍀 Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️ Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 4,088 10 Mayıs 2023 #4 BERNA35' Alıntı: İzmir Ege üniversitesi doğum yapmayı düşünüyorum ücretlimi bilgisi olan var mı Genişletmek için tıkla ... Hastane Bilgi vermiyor benim bildiğim ücret hakkında
BERNA35' Alıntı: İzmir Ege üniversitesi doğum yapmayı düşünüyorum ücretlimi bilgisi olan var mı Genişletmek için tıkla ... Hastane Bilgi vermiyor benim bildiğim ücret hakkında
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 10 Mayıs 2023 #5 BERNA35' Alıntı: Yok canm arayamadim daha yeni ogrendim ücretli olduğunu nasıl yapicagimi bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Arayıp daha detaylı ögrenbilirsin cnm
BERNA35' Alıntı: Yok canm arayamadim daha yeni ogrendim ücretli olduğunu nasıl yapicagimi bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Arayıp daha detaylı ögrenbilirsin cnm
B BERNA35 Kayıtlı Üye Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 27 10 Mayıs 2023 #6 Sümeyra.Gökçek' Alıntı: Hastane Bilgi vermiyor benim bildiğim ücret hakkında Genişletmek için tıkla ... Sümeyra.Gökçek' Alıntı: Hastane Bilgi vermiyor benim bildiğim ücret hakkında Genişletmek için tıkla ... Neden bilgi vermiyorlar ki ben daha gidip danismadim
Sümeyra.Gökçek' Alıntı: Hastane Bilgi vermiyor benim bildiğim ücret hakkında Genişletmek için tıkla ... Sümeyra.Gökçek' Alıntı: Hastane Bilgi vermiyor benim bildiğim ücret hakkında Genişletmek için tıkla ... Neden bilgi vermiyorlar ki ben daha gidip danismadim
Sümeyra🍀 Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️ Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 4,088 10 Mayıs 2023 #7 BERNA35' Alıntı: Neden bilgi vermiyorlar ki ben daha gidip danismadim Genişletmek için tıkla ... Bilmem ki ben aradım ücret hakkında bilgi veremiyoruz dedi bütün hastaneleri aradım aynı şeyi dediler
BERNA35' Alıntı: Neden bilgi vermiyorlar ki ben daha gidip danismadim Genişletmek için tıkla ... Bilmem ki ben aradım ücret hakkında bilgi veremiyoruz dedi bütün hastaneleri aradım aynı şeyi dediler
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,025 Konum Çankırı 10 Mayıs 2023 #8 Kuzum Öncelikle sağ salim Rabbim kucağına almayı nasip eder inşallah hastane ile görüştün mü hiç hastane Aslında bilgi verebilir Bu fiyat konusu hakkında
Kuzum Öncelikle sağ salim Rabbim kucağına almayı nasip eder inşallah hastane ile görüştün mü hiç hastane Aslında bilgi verebilir Bu fiyat konusu hakkında
B BERNA35 Kayıtlı Üye Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 27 10 Mayıs 2023 #9 Hülya12' Alıntı: Arayıp daha detaylı ögrenbilirsin cnm Genişletmek için tıkla ... Geçenlerde özel oda hakkında aradım onda bizim bilgimiz yok dediler Sümeyra.Gökçek' Alıntı: Bilmem ki ben aradım ücret hakkında bilgi veremiyoruz dedi bütün hastaneleri aradım aynı şeyi dediler Genişletmek için tıkla ... Acaba gidip doğumhane falan mı danışmak gerekir
Hülya12' Alıntı: Arayıp daha detaylı ögrenbilirsin cnm Genişletmek için tıkla ... Geçenlerde özel oda hakkında aradım onda bizim bilgimiz yok dediler Sümeyra.Gökçek' Alıntı: Bilmem ki ben aradım ücret hakkında bilgi veremiyoruz dedi bütün hastaneleri aradım aynı şeyi dediler Genişletmek için tıkla ... Acaba gidip doğumhane falan mı danışmak gerekir
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 10 Mayıs 2023 #10 Sümeyra.Gökçek' Alıntı: Hastane Bilgi vermiyor benim bildiğim ücret hakkında Genişletmek için tıkla ... Kuzum demekki her ildeki hastane farklı ben aradığımda söylüyorlar
Sümeyra.Gökçek' Alıntı: Hastane Bilgi vermiyor benim bildiğim ücret hakkında Genişletmek için tıkla ... Kuzum demekki her ildeki hastane farklı ben aradığımda söylüyorlar