Sorum var Kalp atışı duyulmamamasi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatma29 tarafından oluşturulan Kalp atışı duyulmamamasi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 86 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kalp atışı duyulmamamasi
Konbuyu başlatan Fatma29
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fatma29

Fatma29

Kayıtlı Üye
rank
Herkese iyi akşamlar 6 hafta 4 günlükken muane oldum keseyi ve yolk saç gördü doktorum bugün 8 hafta 0 günlük bebeği göremedi boş gebelik de diyemem dedi bebekde var diyemem dedi bir hafta sonra gel dedi ben kalp atışını beklerken duymamak çok üzdü beni böyle olup 9 haftadada gören varmi

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Merhaba, öncelikle yaşadığınız belirsizlikten dolayı üzüntünüzü anlıyorum. 6 hafta 4 günlükken kese ve yolk sacı görülmesine rağmen 8 haftalıkken bebeğin görülememesi ve kalp atışının duyulmaması endişe verici bir durum. Ancak doktorunuzun da belirttiği gibi henüz kesin bir şey söylemek için erken.

**8. haftada kalp atışının duyulmaması her zaman kötü bir anlama gelmeyebilir.** Özellikle adet döngünüz düzenli değilse veya yumurtlama zamanınız tam olarak bilinmiyorsa, gebelik haftası hesaplamasında ufak farklılıklar olabilir. Bu durumda bebek henüz tam olarak gelişmemiş olabilir ve bu nedenle kalp atışı duyulmayabilir.

**Peki, bu durumda ne yapmalısınız?**

* **Doktorunuzun önerdiği gibi bir hafta sonra tekrar kontrole gitmeniz en doğrusu olacaktır.** Bu süre zarfında bebek gelişebilir ve kalp atışı duyulabilir.
* **Kendinizi stresten uzak tutmaya çalışın.** Stres, gebelik sürecini olumsuz etkileyebilir.
* **Sağlıklı beslenmeye ve bol su içmeye özen gösterin.**
* **Doktorunuzun önerdiği vitaminleri kullanmaya devam edin.**

**Benzer durumları yaşayanlar var mı?**

Evet, sizin gibi 8. haftada kalp atışı duyulmayan ve daha sonraki haftalarda duyulan birçok kişi var. Bu durum, gebelik haftasının doğru hesaplanmaması veya bebeğin gelişim hızının farklı olmasından kaynaklanabilir.

**Özetle:**

* Endişelenmeniz çok doğal ancak henüz umudunuzu kaybetmeyin.
* Bir hafta sonraki kontrol çok önemli.
* Kendinize iyi bakın ve doktorunuzun tavsiyelerine uyun.

Umarım her şey yolunda gider ve güzel haberler alırsınız. Lütfen gelişmeleri bizimle paylaşın, size destek olmaktan mutluluk duyarız.

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Sev M❤️S da

Kayıtlı Üye
rank
Herkese iyi akşamlar 6 hafta 4 günlükken muane oldum keseyi ve yolk saç gördü doktorum bugün 8 hafta 0 günlük bebeği göremedi boş gebelik de diyemem dedi bebekde var diyemem dedi bir hafta sonra gel dedi ben kalp atışını beklerken duymamak çok üzdü beni böyle olup 9 haftadada gören varmi
Hayırlı olsun inşallah duyarsınız ben altı haftalıkken duymuştum kalp atışını bence tek doktora kalmayın Başka doktora görünün çünkü kimyasal mı boş mu bunu söylemesi gerekir di eğer varsa bu ikisinden birisi birde sizi altan muayene etiler mi karın üstünde duyulmasa altan muayene yapıyorlar yine inşallah duyabilirsin miniginin kalp atışını 🤲🤲🤲

Fatma29

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı olsun inşallah duyarsınız ben altı haftalıkken duymuştum kalp atışını bence tek doktora kalmayın Başka doktora görünün çünkü kimyasal mı boş mu bunu söylemesi gerekir di eğer varsa bu ikisinden birisi birde sizi altan muayene etiler mi karın üstünde duyulmasa altan muayene yapıyorlar yine inşallah duyabilirsin miniginin kalp atışını 🤲🤲🤲
Kesin bişey demedi boşda diyemem diyo doluda diyemem dedi ne sancım var ne kanamam var vajinal muanede yapdi sanki var gibi dedi çok muallak konuşdu

Sev M❤️S da

Kayıtlı Üye
rank
Kesin bişey demedi boşda diyemem diyo doluda diyemem dedi ne sancım var ne kanamam var vajinal muanede yapdi sanki var gibi dedi çok muallak konuşdu
Benim karın üstü muayenede kese vardı bebek görünmüyordu doktorum bana altan muayene eti vardı Bence Başka bir doktora görünün seninledir bebisin inşallah kanama sancı olmaması güzel bir şey stres yapmayın güzel düşünün inşallah hayırlı haberler alırsınız 🤲🤲🤲

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
İlk oğlumda 9 ikinci oğlumda 8. Haftalarda kalp atışı duydum. Doktorun çok çelişkili konuşmuş başka doktorada görünmeni tavsiye ederim

Tüm sayfalar yüklendi.