Konuya cevap cer

Ikinci gebeligomde fl kısa dedi  one dedim dr a bir bacağı kısa dedi  bakırköy e yolladı o da aynısını dedi seni neden bize yolladılar anne karnında ne yapabilir dedi eve geldim eşim oğlum ayağı topal mi olacak dedi basimdan kaynar su döküldü sanki  oyle dokundu ki o laf  rabbim dedim sen nasip ettin saglik ver  sana sigindim  sonra arafa hatırlasam da  9 ay bitti oğlum doğdu hıc aklıma gelmedi ayağına bakmak  ablam aradı anneme çocuğun ayağı nasıl dedi dedim bakmadık ki  sonra yan yana ölçtük  inan sapasağlam şükürler olsun  şimdi 10 yaşında    ablam  2 li ve 3 lü tarama testleri temiz çıktı  büyük ultrasonda  çocuğun omurga  kemik kısa haftasına göre dendi  ablam baba uzun ama ben ve erkek kardeşlerim kısa çok uzun değiliz bize  çekmiştir dedi  dr çocuğunuz ya down  ya cücelik var dedi aminosentez yapalim dediler kabul etmedik  ablam aglaya aglaya bir gebelik gecirdi şimdi o dediğim yeğenim 13 yaşında  eniştem nerdeyse doğumdan sonra gidip dr dövecekti  öyle zor günler geçirdiler psikolojik olarak   10 aylik kızıma da  beynine  yakın kist var dediler sukur gecmis olarak dogu  şu varki  imtihan dunyasindayiz  rabbim sana söylenenlerin  hıc biri  olmamış olarak  kucağına almak nasip olsun  sağlıkla kavuş inşallah