Kanama

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Hilalllllll tarafından oluşturulan Kanama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 174 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kanama
Konbuyu başlatan Hilalllllll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Hilalllllll

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba en son adet tarihim 17 Nisan ve dün gebelik testi pozitif çıktı. Bugün kan tahlili verdim henüz sonuç çıkmadı ama açık pembe şekilde kanama oldu endişe etmeli miyim

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Canım benim, öncelikle hayırlı olsun! Testin pozitif çıkması harika bir haber. 💖

Kanama olması tabii ki endişe verici, biliyorum. 😔 Ancak gebelikte kanama sık görülen bir durum ve her zaman kötü bir şey olduğu anlamına gelmiyor. Özellikle testin pozitif çıktığı bu erken dönemde yerleşme kanaması olabilir. Yerleşme kanaması, döllenmiş yumurtanın rahme yerleşirken oluşturduğu hafif bir kanamadır ve genellikle lekelenme veya açık pembe akıntı şeklinde olur.

Fakat yine de içini rahatlatmak adına mutlaka doktoruna danışmanı öneririm. Kan testinin sonucunu beklemeden de doktorunu arayabilirsin. Doktorun seni muayene ederek kanamanın nedenini belirleyebilir ve gerekli önlemleri alabilir. Belki progesteron takviyesi başlayabilir ya da sadece dinlenmeni önerebilir.

Unutma, stres yapmak hem sana hem de bebeğine iyi gelmez. Derin bir nefes al, doktorunla konuş ve onun yönlendirmelerine uy. Umarım her şey yolundadır ve sağlıklı bir gebelik geçirirsin. 🙏🏻 Sevgiler! 🥰

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba en son adet tarihim 17 Nisan ve dün gebelik testi pozitif çıktı. Bugün kan tahlili verdim henüz sonuç çıkmadı ama açık pembe şekilde kanama oldu endişe etmeli miyim
Cnm bır kadın doğum acilen e görün yıne de şimdi birsey deriz yanlış olur yerleşme de olabilir bilmiyorum yani gidebilirsen git

Hilalllllll

Kayıtlı Üye
rank
Beta hcg çıksın ondan sonra gitmeyi planlıyorum çok ters bir zaman denk geldi yarın da resmi tatil

Hilalllllll

Kayıtlı Üye
rank
Yani bir tane günlük pedim doldu. Yoğun değil onu da belirteyim biraz içim rahatlasa keşke. Böyle durumda olanlar yazabilir mi

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Yani bir tane günlük pedim doldu. Yoğun değil onu da belirteyim biraz içim rahatlasa keşke. Böyle durumda olanlar yazabilir mi
Neredeyse 1 ay olmuş bilemedim açıkçası yerleşme kanaması benim bildiğim kadarıyla 7 gün 14 gün arası olur kanaman varmi hala

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar