Sorum var Kesenin içinde bebekte kalp atışının olmaması problemi?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde thejarummeth tarafından oluşturulan Kesenin içinde bebekte kalp atışının olmaması problemi? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 474 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kesenin içinde bebekte kalp atışının olmaması problemi?
Konbuyu başlatan thejarummeth
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aryam

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Tekrardan merhabalar. Farklı bir doktora göründüm. Kesenin 8 haftalık bebegin ise 6 haftalık göründüğünü ölçerek bize belirtti. Bebekte kalp atışı gözlenmedi. Maalesef kürtaj için bize yol gösterdi. Kalp atışını beklemek için zamanımız maalesef yoktu. Çünkü kesenin dışında kanama gerçekleşmiş. Muhtemelen vucut dışarıya atmak için kendisini hazırlıyor dedi doktorumuz.. yarın kürtaj olacağım.

Tekrardan merhabalar. Farklı bir doktora göründüm. Kesenin 8 haftalık bebegin ise 6 haftalık göründüğünü ölçerek bize belirtti. Bebekte kalp atışı gözlenmedi. Maalesef kürtaj için bize yol gösterdi. Kalp atışını beklemek için zamanımız maalesef yoktu. Çünkü kesenin dışında kanama gerçekleşmiş. Muhtemelen vucut dışarıya atmak için kendisini hazırlıyor dedi doktorumuz.. yarın kürtaj olacağım.
Vardır bunda da bir hayır canım rabbim doğru zamanda gönlünr göre bir evlat nasip etsin inşallah 🤲🤲

thejarummeth

Kayıtlı Üye
rank
Ekstra eklemek isterim ki belki bundan sonraki hamilelikte benim gibi bu durumu yaşayan arkadaşlarıma yardımcı olabilirim. En azından dr bize verdiği tavsiyelerden bahsetmek isterim:
1-kan pıhtılaşma için test yaptırmamızı,
2- gen testi için hem benim hem eşim için bir sonraki gebelik için önlem alabilmek adına test yaptırmamızı önerdi.
Bu testleri bizden istemesinin sebebide eger genetik raharsızlığımız varsa tüp bebek yöntemi uygulanarak sorunlu genleri alıp sağlıklı genleri kullanarak gebelik oluşumuna destek olabileceğini belirtti.

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Ekstra eklemek isterim ki belki bundan sonraki hamilelikte benim gibi bu durumu yaşayan arkadaşlarıma yardımcı olabilirim. En azından dr bize verdiği tavsiyelerden bahsetmek isterim:
2- gen testi için hem benim hem eşim için bir sonraki gebelik için önlem alabilmek adına test yaptırmamızı önerdi.
Bu testleri bizden istemesinin sebebide eger genetik raharsızlığımız varsa tüp bebek yöntemi uygulanarak sorunlu genleri alıp sağlıklı genleri kullanarak gebelik oluşumuna destek olabileceğini belirtti.
Verdiğin değerli bilgiler için çok teşekkür ederiz canım rabbim hayırlı ve dopru zamanda tekrar kucağını doldursun inşallah

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Teşekkürler cnm Rabbim Hayırlısıyla ve doğru bir sekilde nasip etsin inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar