Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kesenin içinde bebekte kalp atışının olmaması problemi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="thejarummeth" data-source="post: 537663" data-attributes="member: 10751"><p>Yeni üyeyim. Merhabalar herkese. Bugün yaşadığım bir problemi sizinle paylaşmak aynı zamanda bu konuyla ilgili yorumlarınızı merak ettiğim için ayrıca yazmak istedim. Adetimin normal bitiminden itibaren yedi hafta altı günlük gösteriyorum. Ancak doktora gittiğim üçüncü gün yani bugün muayenede bebeğin altı haftalık olduğunu öğrendim. Alttan Vajinal muayene ile öğrendim. Normal ultrason ile bakıldığında görünmüyordu. Doktor kesinlikle kürtaj yöntemini önerdi. Farklı bir doktora gitmeyi düşünüyorum. Ancak bu süreç süreç ile alakalı sizden bilgi edinmek istiyorum:</p><p>-geç döllenme mi olmuştur.</p><p>-Bebeğin kalp atışları 7-8-9. haftalarda duyulma ihtimali olur mu</p><p>-doktor bebeğin kalp atışı duyulsa da bu bebeğin gelişimi için sağlıklı bir gösterge ve başlangıç olmadığını belirtti sizce olabilir mi</p><p>-şu anki durum bana zarar veriyor mudur</p><p>Bu konularla ilgili gerçekten tecrübelerinizi yaşadıklarınıza danışmak bilmek istedim. Aşağıya bugün çekilen ultrason görüntüsünü ekliyorum belki aynı durumla karşılaşan bir arkadaşım varsa yorumunu özellikle rica ediyorum .Teşekkür ediyorum.</p><p>[automerge]1764619666[/automerge]</p><p></p><p>Teşekkürler asistan</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="thejarummeth, post: 537663, member: 10751"] Yeni üyeyim. Merhabalar herkese. Bugün yaşadığım bir problemi sizinle paylaşmak aynı zamanda bu konuyla ilgili yorumlarınızı merak ettiğim için ayrıca yazmak istedim. Adetimin normal bitiminden itibaren yedi hafta altı günlük gösteriyorum. Ancak doktora gittiğim üçüncü gün yani bugün muayenede bebeğin altı haftalık olduğunu öğrendim. Alttan Vajinal muayene ile öğrendim. Normal ultrason ile bakıldığında görünmüyordu. Doktor kesinlikle kürtaj yöntemini önerdi. Farklı bir doktora gitmeyi düşünüyorum. Ancak bu süreç süreç ile alakalı sizden bilgi edinmek istiyorum: -geç döllenme mi olmuştur. -Bebeğin kalp atışları 7-8-9. haftalarda duyulma ihtimali olur mu -doktor bebeğin kalp atışı duyulsa da bu bebeğin gelişimi için sağlıklı bir gösterge ve başlangıç olmadığını belirtti sizce olabilir mi -şu anki durum bana zarar veriyor mudur Bu konularla ilgili gerçekten tecrübelerinizi yaşadıklarınıza danışmak bilmek istedim. Aşağıya bugün çekilen ultrason görüntüsünü ekliyorum belki aynı durumla karşılaşan bir arkadaşım varsa yorumunu özellikle rica ediyorum .Teşekkür ediyorum. [automerge]1764619666[/automerge] Teşekkürler asistan [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kesenin içinde bebekte kalp atışının olmaması problemi?