S Sona Kayıtlı Üye Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 1,209 25 Haziran 2023 #2 Ozlemmo' Alıntı: İçinize ne doğuyor kız mı erkek mi Genişletmek için tıkla ... Mehraba canm benim içime erkek doğuyor sanki erkek ilk önce saliqli olsunda senin kacinci bebeyinki ben 10 hafda 3 gunluk 3 hamileliyim iki qızım var Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Haziran 2023 Ozlemmo' Alıntı: İçinize ne doğuyor kız mı erkek mi Genişletmek için tıkla ... Ama hislerimizde yanila biliyoruz canm böyle bisiylere inma sağ salim kucana almayı nasib eylesin Allahım herbirimize Oyla 0 Downvote
Ozlemmo' Alıntı: İçinize ne doğuyor kız mı erkek mi Genişletmek için tıkla ... Mehraba canm benim içime erkek doğuyor sanki erkek ilk önce saliqli olsunda senin kacinci bebeyinki ben 10 hafda 3 gunluk 3 hamileliyim iki qızım var Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Haziran 2023 Ozlemmo' Alıntı: İçinize ne doğuyor kız mı erkek mi Genişletmek için tıkla ... Ama hislerimizde yanila biliyoruz canm böyle bisiylere inma sağ salim kucana almayı nasib eylesin Allahım herbirimize
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,025 Konum Çankırı 25 Haziran 2023 #3 Ozlemmo' Alıntı: İçinize ne doğuyor kız mı erkek mi Genişletmek için tıkla ... Bu sene açıkçası kiz senesi ama bende kiz diyim tabi ilk önce saglik Oyla 0 Downvote
Ozlemmo' Alıntı: İçinize ne doğuyor kız mı erkek mi Genişletmek için tıkla ... Bu sene açıkçası kiz senesi ama bende kiz diyim tabi ilk önce saglik
H hülyaaa Kayıtlı Üye Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 21 25 Haziran 2023 #4 Asena.ase' Alıntı: Bu sene açıkçası kiz senesi ama bende kiz diyim tabi ilk önce saglik Genişletmek için tıkla ... Asena.ase' Alıntı: Bu sene açıkçası kiz senesi ama bende kiz diyim tabi ilk önce saglik Genişletmek için tıkla ... O kiz senesi bi bana vurmuyo galiba 3.hamileligim 3.de erkek Oyla 0 Downvote
Asena.ase' Alıntı: Bu sene açıkçası kiz senesi ama bende kiz diyim tabi ilk önce saglik Genişletmek için tıkla ... Asena.ase' Alıntı: Bu sene açıkçası kiz senesi ama bende kiz diyim tabi ilk önce saglik Genişletmek için tıkla ... O kiz senesi bi bana vurmuyo galiba 3.hamileligim 3.de erkek
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,643 25 Haziran 2023 #5 Ozlemmo' Alıntı: İçinize ne doğuyor kız mı erkek mi Genişletmek için tıkla ... Bence kız cinsiyet için çok çok erken ama belki olunca bize de yaz canım. Allah gönlüne göre versin inşallah Oyla 0 Downvote
Ozlemmo' Alıntı: İçinize ne doğuyor kız mı erkek mi Genişletmek için tıkla ... Bence kız cinsiyet için çok çok erken ama belki olunca bize de yaz canım. Allah gönlüne göre versin inşallah
S Sona Kayıtlı Üye Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 1,209 25 Haziran 2023 #6 Asena.ase' Alıntı: Bu sene açıkçası kiz senesi ama bende kiz diyim tabi ilk önce saglik Genişletmek için tıkla ... Asenacım nerden anlıyorsun ki kız senesi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Haziran 2023 hulya420606' Alıntı: O kiz senesi bi bana vurmuyo galiba 3.hamileligim 3.de erkek Genişletmek için tıkla ... Aynen banada erkek senesi vurmuyor canım Oyla 0 Downvote
Asena.ase' Alıntı: Bu sene açıkçası kiz senesi ama bende kiz diyim tabi ilk önce saglik Genişletmek için tıkla ... Asenacım nerden anlıyorsun ki kız senesi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Haziran 2023 hulya420606' Alıntı: O kiz senesi bi bana vurmuyo galiba 3.hamileligim 3.de erkek Genişletmek için tıkla ... Aynen banada erkek senesi vurmuyor canım
O ozlemo Kayıtlı Üye Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 1 25 Haziran 2023 #7 Zeynep23' Alıntı: Bence kız cinsiyet için çok çok erken ama belki olunca bize de yaz canım. Allah gönlüne göre versin inşallah Genişletmek için tıkla ... İns canım bir kızım olsun istiyorum. 1 oğlum var cnki Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Haziran 2023 hulya420606' Alıntı: O kiz senesi bi bana vurmuyo galiba 3.hamileligim 3.de erkek Genişletmek için tıkla ... Benimde bir oğlum var ins bu kız olur Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Haziran 2023 hulya420606' Alıntı: O kiz senesi bi bana vurmuyo galiba 3.hamileligim 3.de erkek Genişletmek için tıkla ... Benimde bir oğlum var ins bu kız olur Oyla 0 Downvote
Zeynep23' Alıntı: Bence kız cinsiyet için çok çok erken ama belki olunca bize de yaz canım. Allah gönlüne göre versin inşallah Genişletmek için tıkla ... İns canım bir kızım olsun istiyorum. 1 oğlum var cnki Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Haziran 2023 hulya420606' Alıntı: O kiz senesi bi bana vurmuyo galiba 3.hamileligim 3.de erkek Genişletmek için tıkla ... Benimde bir oğlum var ins bu kız olur Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Haziran 2023 hulya420606' Alıntı: O kiz senesi bi bana vurmuyo galiba 3.hamileligim 3.de erkek Genişletmek için tıkla ... Benimde bir oğlum var ins bu kız olur
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,025 Konum Çankırı 25 Haziran 2023 #8 hulya420606' Alıntı: O kiz senesi bi bana vurmuyo galiba 3.hamileligim 3.de erkek Genişletmek için tıkla ... Nasip demekki Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Haziran 2023 Vallha bu sene herkez kiz doğuracak Sona' Alıntı: Asenacım nerden anlıyorsun ki kız senesi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Haziran 2023 Aynen banada erkek senesi vurmuyor canım Genişletmek için tıkla ... Son düzenleme: 25 Haziran 2023 Oyla 0 Downvote
hulya420606' Alıntı: O kiz senesi bi bana vurmuyo galiba 3.hamileligim 3.de erkek Genişletmek için tıkla ... Nasip demekki Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Haziran 2023 Vallha bu sene herkez kiz doğuracak Sona' Alıntı: Asenacım nerden anlıyorsun ki kız senesi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Haziran 2023 Aynen banada erkek senesi vurmuyor canım Genişletmek için tıkla ...
H hülyaaa Kayıtlı Üye Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 21 26 Haziran 2023 #9 ozlemo' Alıntı: İns canım bir kızım olsun istiyorum. 1 oğlum var cnki Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Haziran 2023 Benimde bir oğlum var ins bu kız olur Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Haziran 2023 Benimde bir oğlum var ins bu kız olur Genişletmek için tıkla ... Insallah canim ilk once saglikli hayirli evlat olsunda kiz erkek fark etmez rabbim gonlunuze gore versin Oyla 0 Downvote
ozlemo' Alıntı: İns canım bir kızım olsun istiyorum. 1 oğlum var cnki Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Haziran 2023 Benimde bir oğlum var ins bu kız olur Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Haziran 2023 Benimde bir oğlum var ins bu kız olur Genişletmek için tıkla ... Insallah canim ilk once saglikli hayirli evlat olsunda kiz erkek fark etmez rabbim gonlunuze gore versin
M medika Kayıtlı Üye Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 4 26 Haziran 2023 #10 Asena.ase' Alıntı: Bu sene açıkçası kiz senesi ama bende kiz diyim tabi ilk önce saglik Genişletmek için tıkla ... Bende 18 hafta 2 gunluk hamileyim amma daha cinsiyyetini bilemedim cok merak ediyorum rabbim hepimize sag salim.kucagimiza almayi nasip etsin Oyla 0 Downvote
Asena.ase' Alıntı: Bu sene açıkçası kiz senesi ama bende kiz diyim tabi ilk önce saglik Genişletmek için tıkla ... Bende 18 hafta 2 gunluk hamileyim amma daha cinsiyyetini bilemedim cok merak ediyorum rabbim hepimize sag salim.kucagimiza almayi nasip etsin