Normal
Ben ilk doğumumu orada yaptım eşim doğum anına kadar yanımda bekledi.Sonra tek kişilik odada kaldım servise çıkıncaÖncelik zaten tek kişilik odalar oluyor eğer tek kişilik odalarda yer yoksa 2 kişilik odalara alınıyorsun onda da eşe izin yok ama genelde tek kişilik oda denk geliyormuş bende 2. Doğumumu orda yapmayı düşünüyorum umarım yine tek kişilik oda denk gelir.Hastaneye gittiğiniz zaman doğumla ilgili kimle görüşebilirim dye sorun ebeloji mi ne öyle bir oda var orda tüm sorularınıza yanıt bulabilirsiniz. Her gün bir ebe inip orda hastalarla görüşme yapıyormuş ben daha geçen hafta görüştüm.
Ben ilk doğumumu orada yaptım eşim doğum anına kadar yanımda bekledi.
Sonra tek kişilik odada kaldım servise çıkınca
Öncelik zaten tek kişilik odalar oluyor eğer tek kişilik odalarda yer yoksa 2 kişilik odalara alınıyorsun onda da eşe izin yok ama genelde tek kişilik oda denk geliyormuş bende 2. Doğumumu orda yapmayı düşünüyorum umarım yine tek kişilik oda denk gelir.
Hastaneye gittiğiniz zaman doğumla ilgili kimle görüşebilirim dye sorun ebeloji mi ne öyle bir oda var orda tüm sorularınıza yanıt bulabilirsiniz. Her gün bir ebe inip orda hastalarla görüşme yapıyormuş ben daha geçen hafta görüştüm.