Kızlar aşı olmalımıyım korkuyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Sha tarafından oluşturulan Kızlar aşı olmalımıyım korkuyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,907 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kızlar aşı olmalımıyım korkuyorum
Konbuyu başlatan Sha
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Arzu Asel

Sha

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar agır bır gırıp attalıtyorum kovıttende korkuyorum 4 aylık gebeyım karar benım bır yanım aşı olma bır yanım ol dıyor artık korkmaya başladım takıp ettıgım dr paylaşım yapmış daha çok korktum sizce

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210822-154026.jpg
    Screenshot_20210822-154026.jpg
    294.5 KB · Görüntüleme: 253

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar agır bır gırıp attalıtyorum kovıttende korkuyorum 4 aylık gebeyım karar benım bır yanım aşı olma bır yanım ol dıyor artık korkmaya başladım takıp ettıgım dr paylaşım yapmış daha çok korktum sizce
Valla canim karar senin kararın ben de bu tür haberler yüzünden iyice psikolojim bozuldu doktorum a da danistim olmamda sakınca görmedi iki doz oldum bende korkuyla yatip kalkıp ağır bir hastalık gecirmektense böylesi bana daha mantıklı geldi bana bişey olsa bebeğe de olacak evde daha 3 cocugum var bana bisey olsa ortada kalacaklar RABBIM herşeyin hayirlisini nasip etsin insallah sagsaglim alalım bebeklerimizi kucaklarimiza

• Beğen
Tepkiler: Sha

Rabişs04

Kayıtlı Üye
rank
Aşının bebekte ve annede bırakacağı tesir belli değil olmanı tavsiye etmiyorum onun yerine dikkatli olman yeterli Rabbim korusun inşallah hepimizi

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Hepimiz aynı durumdayız olsak bi dert olmasak ayrı bi dert

Ebruli

Kayıtlı Üye
rank
Ben biontech oldum covit olmayacagimizin garantisi yok

Sha

Kayıtlı Üye
rank
Çok doğru cnm rabbım hepımızı korusun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben biontech oldum covit olmayacagimizin garantisi yok
Doğru işte teredutte kalıyorum

Valla canim karar senin kararın ben de bu tür haberler yüzünden iyice psikolojim bozuldu doktorum a da danistim olmamda sakınca görmedi iki doz oldum bende korkuyla yatip kalkıp ağır bir hastalık gecirmektense böylesi bana daha mantıklı geldi bana bişey olsa bebeğe de olacak evde daha 3 cocugum var bana bisey olsa ortada kalacaklar RABBIM herşeyin hayirlisini nasip etsin insallah sagsaglim alalım bebeklerimizi kucaklarimiza
Amin amin cnm vallah oyle Rabbım hepımızı korusun

Aynen cnm

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Canım herkesin kafası çok karışık bu konuda ben olmadım, zaten zamanımda geçti olmak için. Ama gebelerde aşırı bi artış olmuş vakalarda dün acile gittim 5 kadın varsa o an 3ü pozitif vakaydı. Senin kararın olup olmamak sağlıkla alırsın bebeğini kucağına inşallah

Sha

Kayıtlı Üye
rank
Canım herkesin kafası çok karışık bu konuda ben olmadım, zaten zamanımda geçti olmak için. Ama gebelerde aşırı bi artış olmuş vakalarda dün acile gittim 5 kadın varsa o an 3ü pozitif vakaydı. Senin kararın olup olmamak sağlıkla alırsın bebeğini kucağına inşallah
Amin Allah razı olsun hepımız inş saglıkla alır evımıze gelırız

Busrasencanamal

Kayıtlı Üye
rank
Ben sağlık çalışanıyım 30 haftalık da hamileyim çalıştığım hastanedeki doktorumda takibimi yapıyoruz doktorum bana sinovac yaptırabilceğimi söyledi biontech kesinlikle önermedi sinovac da zaten şu anda etkisi sıfır olan bir aşı o yüzden ben de hiç boşuna yaptırmayayım dedim ve aşıyı doğum sonrasına erteledim bu konuda karar sizin

• Beğen
Tepkiler: Sha

Sha

Kayıtlı Üye
rank
Ben sağlık çalışanıyım 30 haftalık da hamileyim çalıştığım hastanedeki doktorumda takibimi yapıyoruz doktorum bana sinovac yaptırabilceğimi söyledi biontech kesinlikle önermedi sinovac da zaten şu anda etkisi sıfır olan bir aşı o yüzden ben de hiç boşuna yaptırmayayım dedim ve aşıyı doğum sonrasına erteledim bu konuda karar sizin
Teşekkürler saolun cvp verdıgınız için

Tüm sayfalar yüklendi.