Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Becerirsin aöa baya zorluyor canım ben kayra için almıştım 2 3 kez sağım yaptımbenim eşek oğlum biberon tutmadığı için sonradan sağmayı bıraktım . Ama bence elektriklş alsan daha çok iş görür diye düşünüyorum ben çünkü aldığıma sonradan pişman olmuştum
Becerirsin aöa baya zorluyor canım ben kayra için almıştım 2 3 kez sağım yaptımbenim eşek oğlum biberon tutmadığı için sonradan sağmayı bıraktım . Ama bence elektriklş alsan daha çok iş görür diye düşünüyorum ben çünkü aldığıma sonradan pişman olmuştum
Canım şu an meme reddi yaşıyoruz bu dönemi atladiktan sonra kullanacağımı sanmıyorum elektrikli almak isterdim de sonradan sadece evde yer kaplamasindan başka bir işe yaramaz bence
Canım şu an meme reddi yaşıyoruz bu dönemi atladiktan sonra kullanacağımı sanmıyorum elektrikli almak isterdim de sonradan sadece evde yer kaplamasindan başka bir işe yaramaz bence
2.el alıp dezenfekte edip tekrardan satabilirsin elektiriklileri ben öyle yaptım.Manuelde çok zor gerçekten elin kasılıyor, çok ses çıkarıyor, iki elin birden bağlanıyor ben randıman alamadım manuelden
Canım biliyorum geçici bir süreç ama kızım zayıfladı gün içerisinde emmek istemediği vakitlerde sağıp kaşıkla verecem diğer türlü o aç diye üzülüyorum biberonu tutmuyor zaten suyunu bile kaşıkla veriyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi