Kızlar Beta hcg sonuçlarıma bakabilir misiniz?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde ceydasonmz tarafından oluşturulan Kızlar Beta hcg sonuçlarıma bakabilir misiniz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,830 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kızlar Beta hcg sonuçlarıma bakabilir misiniz?
Konbuyu başlatan ceydasonmz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Tuuu

ceydasonmz

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar iyi akşamlar bir sorum olacak. 4 ay önce bir ilişkim oldu. İlişki sonrası ella ertesi gün hapı kullandım. Belirli aralıklar ile 4 defa kan testi yaptırdım sonuçları görsel ile paylaşmak istiyorum sizinle. 4 defa adet oldum gebelik riski bitmiş midir?
(Saçmaladığımı düşünenler olabilir ancak bazı formlar da aylarca adet gören kadınlar varmış gebe olduğu halde. Kafamı bunlar karıştırdı. Aydınlatırsanız çok memnun olacağım kızlar şimdiden teşekkür ederim.)

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220104-175750_Chrome.jpg
    Screenshot_20220104-175750_Chrome.jpg
    239.8 KB · Görüntüleme: 326

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar iyi akşamlar bir sorum olacak. 4 ay önce bir ilişkim oldu. İlişki sonrası ella ertesi gün hapı kullandım. Belirli aralıklar ile 4 defa kan testi yaptırdım sonuçları görsel ile paylaşmak istiyorum sizinle. 4 defa adet oldum gebelik riski bitmiş midir?
(Saçmaladığımı düşünenler olabilir ancak bazı formlar da aylarca adet gören kadınlar varmış gebe olduğu halde. Kafamı bunlar karıştırdı. Aydınlatırsanız çok memnun olacağım kızlar şimdiden teşekkür ederim.)
4 ay boyunca hamile olsan fark ederdin herhalde canim hamile deilsin hamile olsan deger 5 de kalmazdi

ceydasonmz

Kayıtlı Üye
rank

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Görüntüye göre gebe değilsin zaten şu dört ayda o değerler ooo uçmuş zirve yapmıştı bu normal seviye değerleri yani değilsin bu konuda emin olabilirsin 🤨

ceydasonmz

Kayıtlı Üye
rank
Görüntüye göre gebe değilsin zaten şu dört ayda o değerler ooo uçmuş zirve yapmıştı bu normal seviye değerleri yani değilsin bu konuda emin olabilirsin 🤨
Psikolojik etkileniyorum sanırım canım.. Kan testi bunca zaman sonra olsaydı gösterirdi diye düşünüyorum. Kader kısmet diyelim..

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Psikolojik etkileniyorum sanırım canım.. Kan testi bunca zaman sonra olsaydı gösterirdi diye düşünüyorum. Kader kısmet diyelim..
Olsa zaten diyorum ya beta HCG hormonu tavan yapardı bu aya ve en fazla bir ay üstüne adet görürsün yani iki aylık üç aylık gebelikte daha adet durumu olmaz. Emin ol değilsin rahatla sakinleş bence

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İlla ki artış gösterirdi değil mi canım? Değerin yükselmediğine göre risk bitmiş oluyor sanırım
Bitmis 4 ay gecmis spermler vucutta 2 gun canli kalır bu yüzden ertesi gün hapi ictiginde onlari vucuttan atmis oldun zaten o iki gunde risk bitmiş oluyor hadi binde bir ihtimal olarak hamile kaldin uzerine adet gördün ki benim ilk gebelikte 6 ay kanamam vardı oda düzensiz kanamalar oluyo az az geliyor ve kasik agrisi bel ağrısı mide bulantısı gogus ağrısı eslik ediyor adet gününde kanama olmuyor genel olarak hic bir sebep yokken ansızın kanama oluyor kimi insanlar düzensiz adet kanamalari yaşadıkları için bu lari gormezden gelip anlamaya biliyoar cok sonra fark ediyor icinde şüphe kalmasin cocuk olmasini istemiyorsan hap spiral iğne gibi yöntemleri kullanabilirsiniz veya erkegin korunmasini isteyin bu şekilde sitresle yasamak daha sıkıntı li canim cocuk istemiyorsan eger

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Kuzum gebelik yok 4 aydır adet görüyorsan olmamıştır zaten. Gebelikte yerleşme kanaması olur oda birkaç gün sürer çok aşırı olmamak kaydıyla

ceydasonmz

Kayıtlı Üye
rank
Bitmis 4 ay gecmis spermler vucutta 2 gun canli kalır bu yüzden ertesi gün hapi ictiginde onlari vucuttan atmis oldun zaten o iki gunde risk bitmiş oluyor hadi binde bir ihtimal olarak hamile kaldin uzerine adet gördün ki benim ilk gebelikte 6 ay kanamam vardı oda düzensiz kanamalar oluyo az az geliyor ve kasik agrisi bel ağrısı mide bulantısı gogus ağrısı eslik ediyor adet gününde kanama olmuyor genel olarak hic bir sebep yokken ansızın kanama oluyor kimi insanlar düzensiz adet kanamalari yaşadıkları için bu lari gormezden gelip anlamaya biliyoar cok sonra fark ediyor icinde şüphe kalmasin cocuk olmasini istemiyorsan hap spiral iğne gibi yöntemleri kullanabilirsiniz veya erkegin korunmasini isteyin bu şekilde sitresle yasamak daha sıkıntı li canim cocuk istemiyorsan eger
Detaylı yorumun için teşekkür ederim canım. 4 aydır regl günlerim düzenli. Kanama miktarına gelecek olursam kanamalarım ne çok azdı ne çok yoğundu orta şiddetle geldi. Suprabubik pelvik us'ye girdim. Herhangi bir sorun gözükmediğini adet miktarının az olmasını ertesi gün hapına bağladı zamanla düzene gireceğini söyledi doktorum. Çok stres yaptım. En iyi korunma yöntemi hangisi kuzum

Kuzum gebelik yok 4 aydır adet görüyorsan olmamıştır zaten. Gebelikte yerleşme kanaması olur oda birkaç gün sürer çok aşırı olmamak kaydıyla
Canım çok teşekkür ederim rahatlattınız içimi çok sağolun

Olsa zaten diyorum ya beta HCG hormonu tavan yapardı bu aya ve en fazla bir ay üstüne adet görürsün yani iki aylık üç aylık gebelikte daha adet durumu olmaz. Emin ol değilsin rahatla sakinleş bence
Bence de artık sakinleşmeliyim. Aslında kafama takmamıştım ancak aylarca adet gördüklerini söyleyen bayanlar olunca acaba mı dedim.. Çok teşekkür ederim canım bilgilendirmelerin için

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Mslsef cnm gebe degilsin .. rahim tuplerine baktırdın mi oncelikle gebe kalmak istiyorsan bı doktora görün .. sonra adetten sonra ara ara ilişki. Gir ki gebe kalabilesin

Tüm sayfalar yüklendi.