Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Detaylı yorumun için teşekkür ederim canım. 4 aydır regl günlerim düzenli. Kanama miktarına gelecek olursam kanamalarım ne çok azdı ne çok yoğundu orta şiddetle geldi. Suprabubik pelvik us'ye girdim. Herhangi bir sorun gözükmediğini adet miktarının az olmasını ertesi gün hapına bağladı zamanla düzene gireceğini söyledi doktorum. Çok stres yaptım. En iyi korunma yöntemi hangisi kuzum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canım çok teşekkür ederim rahatlattınız içimi çok sağolun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bence de artık sakinleşmeliyim. Aslında kafama takmamıştım ancak aylarca adet gördüklerini söyleyen bayanlar olunca acaba mı dedim.. Çok teşekkür ederim canım bilgilendirmelerin için
Doktoruna danışıp karari senin vermen lazım canım ben spiral taktirdim kaydı çıkarttılar kalp ritim bozukluğu var kalp spazmi geçirdim diye hap ve iğne ile korunamiyirum eşim korunuyordu oda bir süre sonra bıraktı geri çekme yöntemi ile 3 yıl korundugumuzu sandim lakin ikinciye hamileyim suan dogumda tüpleri baglatmayi düşünüyorum en kesin çözüm olarak
Mslsef cnm gebe degilsin .. rahim tuplerine baktırdın mi oncelikle gebe kalmak istiyorsan bı doktora görün .. sonra adetten sonra ara ara ilişki. Gir ki gebe kalabilesin
Canım şuan için düşünmüyoruz daha yeni evli sayılırız suprapubik pelvik us'ye girdim rahmim ve yumurtalıklarım temizmiş bir sorun olmadığını söyledi sadece
Canım şuan için düşünmüyoruz daha yeni evli sayılırız suprapubik pelvik us'ye girdim rahmim ve yumurtalıklarım temizmiş bir sorun olmadığını söyledi sadece
Kızlar iyi akşamlar bir sorum olacak. 4 ay önce bir ilişkim oldu. İlişki sonrası ella ertesi gün hapı kullandım. Belirli aralıklar ile 4 defa kan testi yaptırdım sonuçları görsel ile paylaşmak istiyorum sizinle. 4 defa adet oldum gebelik riski bitmiş midir?
(Saçmaladığımı düşünenler olabilir ancak bazı formlar da aylarca adet gören kadınlar varmış gebe olduğu halde. Kafamı bunlar karıştırdı. Aydınlatırsanız çok memnun olacağım kızlar şimdiden teşekkür ederim.)
Gebelk zaten yok 5in altında çıkmış hepsi ve zaten 4 kez adet oldum diyosunuz... ilişkiden sonra adet olduğunuzda risk kalmamış oluyor bidaha ilşknz yoksa zaten sizin görünene göre risk falan hiçbişi yok
Doktoruna danışıp karari senin vermen lazım canım ben spiral taktirdim kaydı çıkarttılar kalp ritim bozukluğu var kalp spazmi geçirdim diye hap ve iğne ile korunamiyirum eşim korunuyordu oda bir süre sonra bıraktı geri çekme yöntemi ile 3 yıl korundugumuzu sandim lakin ikinciye hamileyim suan dogumda tüpleri baglatmayi düşünüyorum en kesin çözüm olarak