Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şuan 29+5 günlük hamileyim bebeğim bu haftaya kadar çok haretliydi ama dünden beri çok az hareket ediyor tatlida yiyorum yinede fazla hareket etmiyor 30 haftalarda bebeğin hareketleri nasıl olmalı bilgisi olan yazabilir mi
Şuan 29+5 günlük hamileyim bebeğim bu haftaya kadar çok haretliydi ama dünden beri çok az hareket ediyor tatlida yiyorum yinede fazla hareket etmiyor 30 haftalarda bebeğin hareketleri nasıl olmalı bilgisi olan yazabilir mi
Gün içerisinde kendini yormuşsan bebek hareketleri yavaşlıyor. Bu haftalarda sonra hızla büyüyorlar yeri de daralıyor haliyle. Ama günde 10 dan az hareket etmemeli ona dikkat et