Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar düşüncelerinize ihtiyacım var
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="廾azalᏝ" data-source="post: 532456" data-attributes="member: 6692"><p>Kendi kararın tabi bir şey diyemem ama sana bu söylediklerinin aynısını ben çok duydum bunların hepsi taktik döndüğün an 2 gün iyi davranacak 3. gün daha beter olacak aha buraya yazıyorum.Bu illetin tedavisi yok önce onu kabullenmen lazım çünkü bir kere adamın kendi istemesi lazım senin zorunla anca sana bıraktım der 2 gün amateme gider sonra gizli saklı yalan dolan devam eder.Youtube da m.et çıkmazı diye bir belgesel var aç izle, yapay zekaya yaz sor.Sana acımasız geliyor olabilirim ben de eşimi çok severdim ama kızımın tırnağı etmez.Bu tercihi onlar yaptı bu yola bilerek girdi bizim bir sorumluluğumuz yok</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="廾azalᏝ, post: 532456, member: 6692"] Kendi kararın tabi bir şey diyemem ama sana bu söylediklerinin aynısını ben çok duydum bunların hepsi taktik döndüğün an 2 gün iyi davranacak 3. gün daha beter olacak aha buraya yazıyorum.Bu illetin tedavisi yok önce onu kabullenmen lazım çünkü bir kere adamın kendi istemesi lazım senin zorunla anca sana bıraktım der 2 gün amateme gider sonra gizli saklı yalan dolan devam eder.Youtube da m.et çıkmazı diye bir belgesel var aç izle, yapay zekaya yaz sor.Sana acımasız geliyor olabilirim ben de eşimi çok severdim ama kızımın tırnağı etmez.Bu tercihi onlar yaptı bu yola bilerek girdi bizim bir sorumluluğumuz yok [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar düşüncelerinize ihtiyacım var