Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar düşüncelerinize ihtiyacım var
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="melisaazraebru" data-source="post: 532463" data-attributes="member: 9146"><p>Canım hıc dönmek gıbi bır niyette değilim Annem de kızım korkuyosan o evde sana eziyet ediyosa ben ızın vermem sen git asla gidemezssın ben senı yolda bulmadım dedi sen gidersen ben evde duramam aklım sende kalır dedi babama da daha bısey anlatmadık babam kızım eve gözü yaşlı gelirse asla sıze kızımı vermem dedi kaçtıktan sonra barısma olduğu zaman 10 tane çocuğun dahı olsa alırm onları da çekerım senı onlardan dedi o yüzden babama daha bişey demedık kaynanamda bosvermıslıgın üstünde dalga geçer gıbı konuşuyor ben senin yanındayım dıyor korkma dıyor artık kullanmıcak dıyor sürekli esım aynı şeyleri dıyor kullanmıcam bakıyorz yıne aynı kaynanama dıyorm krız anı olunca bana bısey yaparsa yok dıyor yapmaz gorumcem de sen cok abartıyosun ben oturdum konuştm hıc öyle benımle kavga falan etmedi bence sen abartıyosun dedı nolmuş sana dedı bu günlerde kafana çok Takıyosun dedı bende dedım aynı evin ıcınde yaşayan onunla benim sız bisey Görmüyorsunuz evın ıcınde içmediği zaman uyuyor ses çıkmasın dıyor temızlk yapmama bıle ızın vermiyor mutfak da bır işim olsa çocuklar onun yanında oynadıgı zaman kızıyor bana gel çocuklarla ilgilen bır televizyon ızletmedınız dıyor mesela yemek yedıgı zaman kızım yanına gidiyor dıyor gel yemek ver ben veremem dıyor sonra bakıyorum dıyor çocuklar varken ne yediğimi anlamıyorum dıyor sinirleniyor sabah uyandırıyorum mesela dıyorum kalk markete git ekmek fln al dıyorum uyanıyor deliriyor dıyor bi uyutmadınız söyleniyor sınırlenıyor evde huzur yok sonunda çıkcam gıtcem dıyor sinirli sinirli bakışlar atıyor herşeyi şiddetle çözmeyi sevıyor uyuşturucuyu normallestırmişler resmen uyusa dısarı çıkmasa bırakır öyle bırakılmıyor işte gıtmeye niyetim yok vallahi canım işte bugün büyük kızm ağladı anne eve gidelim ne zaman gıdıcez diye oturdum düşündüm sımdı bisey de dıyemedım sustum kaldım öyle annem de kızım yemegını ye düşünme bisey dımdık ayakta dur ki kendini savun ben anneme geldim diye çocuk umrunda olmuş evde o kadar umursamayan adam sımdı çocuğum da çocuğum dıyor annemdeyım canım bakalım guvendeyım şu an çocuklarımla ıcım rahat</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="melisaazraebru, post: 532463, member: 9146"] Canım hıc dönmek gıbi bır niyette değilim Annem de kızım korkuyosan o evde sana eziyet ediyosa ben ızın vermem sen git asla gidemezssın ben senı yolda bulmadım dedi sen gidersen ben evde duramam aklım sende kalır dedi babama da daha bısey anlatmadık babam kızım eve gözü yaşlı gelirse asla sıze kızımı vermem dedi kaçtıktan sonra barısma olduğu zaman 10 tane çocuğun dahı olsa alırm onları da çekerım senı onlardan dedi o yüzden babama daha bişey demedık kaynanamda bosvermıslıgın üstünde dalga geçer gıbı konuşuyor ben senin yanındayım dıyor korkma dıyor artık kullanmıcak dıyor sürekli esım aynı şeyleri dıyor kullanmıcam bakıyorz yıne aynı kaynanama dıyorm krız anı olunca bana bısey yaparsa yok dıyor yapmaz gorumcem de sen cok abartıyosun ben oturdum konuştm hıc öyle benımle kavga falan etmedi bence sen abartıyosun dedı nolmuş sana dedı bu günlerde kafana çok Takıyosun dedı bende dedım aynı evin ıcınde yaşayan onunla benim sız bisey Görmüyorsunuz evın ıcınde içmediği zaman uyuyor ses çıkmasın dıyor temızlk yapmama bıle ızın vermiyor mutfak da bır işim olsa çocuklar onun yanında oynadıgı zaman kızıyor bana gel çocuklarla ilgilen bır televizyon ızletmedınız dıyor mesela yemek yedıgı zaman kızım yanına gidiyor dıyor gel yemek ver ben veremem dıyor sonra bakıyorum dıyor çocuklar varken ne yediğimi anlamıyorum dıyor sinirleniyor sabah uyandırıyorum mesela dıyorum kalk markete git ekmek fln al dıyorum uyanıyor deliriyor dıyor bi uyutmadınız söyleniyor sınırlenıyor evde huzur yok sonunda çıkcam gıtcem dıyor sinirli sinirli bakışlar atıyor herşeyi şiddetle çözmeyi sevıyor uyuşturucuyu normallestırmişler resmen uyusa dısarı çıkmasa bırakır öyle bırakılmıyor işte gıtmeye niyetim yok vallahi canım işte bugün büyük kızm ağladı anne eve gidelim ne zaman gıdıcez diye oturdum düşündüm sımdı bisey de dıyemedım sustum kaldım öyle annem de kızım yemegını ye düşünme bisey dımdık ayakta dur ki kendini savun ben anneme geldim diye çocuk umrunda olmuş evde o kadar umursamayan adam sımdı çocuğum da çocuğum dıyor annemdeyım canım bakalım guvendeyım şu an çocuklarımla ıcım rahat [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar düşüncelerinize ihtiyacım var