Kızlar telefon işinden anlayan var mı cnm

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Sıcak Fırsatlar kategorisinde Asel'in annesi ❤️ tarafından oluşturulan Kızlar telefon işinden anlayan var mı cnm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,951 kez görüntülenmiş, 113 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Sıcak Fırsatlar
Konu Başlığı Kızlar telefon işinden anlayan var mı cnm
Konbuyu başlatan Asel'in annesi ❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Mervee

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Kız zaten almıyor ama ben çok seviyorum iphone yaa çok pahalı işte almaz 😂🤦‍♀️
😅 Valla benim ki alıyım diyor ama aldırmam acırım verdiğim paraya. Bekarken iphone 6s vardı bianda görüntü gitti ana kartı yanmış tamirde olmadı. O yüzden değmez ☺️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yeter ki alsın kuzum versin valla anasına babasına sürekli para veriyor babasına para verip araba aldids bana bie iPhone bile az bacım 😀
😅Kendince haklısın canım 😅valla ben eşimin kredi kartına bile el koydum limiti yüksek harcamasın diye 🙈

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
😅 Valla benim ki alıyım diyor ama aldırmam acırım verdiğim paraya. Bekarken iphone 6s vardı bianda görüntü gitti ana kartı yanmış tamirde olmadı. O yüzden değmez ☺️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

😅Kendince haklısın canım 😅valla ben eşimin kredi kartına bile el koydum limiti yüksek harcamasın diye 🙈
Normalde almam ama iş inada bindi kzuum 😀 ben diğerlerinden neyim eksik azıcık fazlam var kilomm😀😀😀

Tüm sayfalar yüklendi.