Çok korkuyorum artık 🥲
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 6 Kasım 2024 #1 Çok korkuyorum artık
B balkizim Kayıtlı Üye Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 333 7 Kasım 2024 #2 Hülya12' Alıntı: Çok korkuyorum artık Genişletmek için tıkla ... Eski kocanmi yine hayırdır noldu
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 7 Kasım 2024 #3 balkizim' Alıntı: Eski kocanmi yine hayırdır noldu Genişletmek için tıkla ... Elif beni rahatsız ediyor beddualr hakaretler ediyor
balkizim' Alıntı: Eski kocanmi yine hayırdır noldu Genişletmek için tıkla ... Elif beni rahatsız ediyor beddualr hakaretler ediyor
L leylam19 Kayıtlı Üye Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 873 7 Kasım 2024 #4 Hülya12' Alıntı: Çok korkuyorum artık Genişletmek için tıkla ... Eski kocanlamı alakalı kötü bi durum var canım? Allah yardımcın olsun polise felan söyleyince olmuyormu ?
Hülya12' Alıntı: Çok korkuyorum artık Genişletmek için tıkla ... Eski kocanlamı alakalı kötü bi durum var canım? Allah yardımcın olsun polise felan söyleyince olmuyormu ?
B balkizim Kayıtlı Üye Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 333 7 Kasım 2024 #5 Hülya12' Alıntı: Elif beni rahatsız ediyor beddualr hakaretler ediyor Genişletmek için tıkla ... Derdi neymiş ya dengesiz
Hülya12' Alıntı: Elif beni rahatsız ediyor beddualr hakaretler ediyor Genişletmek için tıkla ... Derdi neymiş ya dengesiz
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 7 Kasım 2024 #6 balkizim' Alıntı: Derdi neymiş ya dengesiz Genişletmek için tıkla ... Mutlu yuvayı bozmusum çocuğu babasiz buyurmuş Allah belanı versin ahım sende vicdansizmisim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Kasım 2024 leylam19' Alıntı: Eski kocanlamı alakalı kötü bi durum var canım? Allah yardımcın olsun polise felan söyleyince olmuyormu ? Genişletmek için tıkla ... Evet birtanem nasıl yoruldum
balkizim' Alıntı: Derdi neymiş ya dengesiz Genişletmek için tıkla ... Mutlu yuvayı bozmusum çocuğu babasiz buyurmuş Allah belanı versin ahım sende vicdansizmisim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Kasım 2024 leylam19' Alıntı: Eski kocanlamı alakalı kötü bi durum var canım? Allah yardımcın olsun polise felan söyleyince olmuyormu ? Genişletmek için tıkla ... Evet birtanem nasıl yoruldum
B balkizim Kayıtlı Üye Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 333 7 Kasım 2024 #7 Hülya12' Alıntı: Mutlu yuvayı bozmusum çocuğu babasiz buyurmuş Allah belanı versin ahım sende vicdansizmisim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Kasım 2024 Evet birtanem nasıl yoruldum Genişletmek için tıkla ... Noldu bosaninca kiymetemi geçtin zaten hep öyle oluyor nedense
Hülya12' Alıntı: Mutlu yuvayı bozmusum çocuğu babasiz buyurmuş Allah belanı versin ahım sende vicdansizmisim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Kasım 2024 Evet birtanem nasıl yoruldum Genişletmek için tıkla ... Noldu bosaninca kiymetemi geçtin zaten hep öyle oluyor nedense
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 7 Kasım 2024 #8 balkizim' Alıntı: Noldu bosaninca kiymetemi geçtin zaten hep öyle oluyor nedense Genişletmek için tıkla ... Varken kıymet yok elif gidnce kıymetli oluyoruz ruh hastası elif ben korkuyorum kadın cinayetlerini goruyoruz
balkizim' Alıntı: Noldu bosaninca kiymetemi geçtin zaten hep öyle oluyor nedense Genişletmek için tıkla ... Varken kıymet yok elif gidnce kıymetli oluyoruz ruh hastası elif ben korkuyorum kadın cinayetlerini goruyoruz
B balkizim Kayıtlı Üye Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 333 7 Kasım 2024 #9 Hülya12' Alıntı: Varken kıymet yok elif gidnce kıymetli oluyoruz ruh hastası elif ben korkuyorum kadın cinayetlerini goruyoruz Genişletmek için tıkla ... Aynen dikkat et canım artık cinayetler artti
Hülya12' Alıntı: Varken kıymet yok elif gidnce kıymetli oluyoruz ruh hastası elif ben korkuyorum kadın cinayetlerini goruyoruz Genişletmek için tıkla ... Aynen dikkat et canım artık cinayetler artti
L leylam19 Kayıtlı Üye Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 873 7 Kasım 2024 #10 Hülya12' Alıntı: Mutlu yuvayı bozmusum çocuğu babasiz buyurmuş Allah belanı versin ahım sende vicdansizmisim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Kasım 2024 Evet birtanem nasıl yoruldum Genişletmek için tıkla ... Ayrıldıktan sonra insanlar ne kadarda çirkinleşe biliyor yaa hiç bir kadının mutlu yuvasını dağıtacağına inanmıyorum. Ayrılmışsada demekki mutlu deyilmiş
Hülya12' Alıntı: Mutlu yuvayı bozmusum çocuğu babasiz buyurmuş Allah belanı versin ahım sende vicdansizmisim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Kasım 2024 Evet birtanem nasıl yoruldum Genişletmek için tıkla ... Ayrıldıktan sonra insanlar ne kadarda çirkinleşe biliyor yaa hiç bir kadının mutlu yuvasını dağıtacağına inanmıyorum. Ayrılmışsada demekki mutlu deyilmiş